„Já vím, že je něco mezi nebem a zemí, hrozně na to věřím. Taky se mi stalo, když manžel zemřel, že jsem pořád koukala, jestli se hýbe záclona nebo se klepe svíčka, ale nic se nestalo,“ uvedla herečka Hana Gregorová v pořadu ČRo Tobogán. Smrt životního partnera Radka Brzobohatého ji stále rmoutí.

Po významné pauze však dodala: „Ale pak jednou v noci jsem se probudila s tím, že mě Radek drží v objetí. Ale jako drží! To nebylo jako nějaký duch. Teď jsem úplně byla sevřená. Teď otevřu ty oči, nespím, všude hrozná tma, pomalu jsem šla tou rukou, abych ho chytla. A tam už se to propadlo, už tam nebyl. Ale to objetí bylo tak silné!“ Tyto zkušenosti neříkala ani svým dětem Ondrejovi a Role. Syn ji však sám zanedlouho překvapil.

Video
Video se připravuje ...

Hana Gregorová, vdova po Brzobohatém: Co vzkázala jeho milenkám? Markéta Reinischova, Petr Soukup

„Ondra mi říká: »Mami, já ti to nechtěl říkat, mně se to stalo taky. Jsem se vzbudil a byl tady.« Takže já na anděly a jejich hlídání věřím. Nepropadám tomu ale tak, že bych se na to upínala,“ dodala Gregorová, které se po milované lásce pořád stýská.

Legendární herec Radoslav Brzobohatý zemřel 12. září 2012 den před svými kulatinami. Prasklo mu břišní aneurisma a lékaři v IKEM už mu nedokázali, přes veškerou péči, pomoci.

Fotogalerie
11 fotografií