Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Krásný Den matek: Které slavné maminky patří mezi ty nejzasloužilejší?

/
  • Zasloužilé slavné maminky!
    8. května 2016 ● 15:07

    Všechny maminky se mohou radovat. 8. května totiž slaví svátek. A ani slavné maminky to nemají jinak. Navíc ty, které mají nadprůměrný počet dětí, se mohou těšit na více pusinek, dárků nebo kytiček. Které ze slavných maminek to jsou?

  • 1.

    Veronika Žilková – 6 dětí

    Herečka Veronika Žilková (54) má celkem šest dětí. Čtyři jsou vlastní a dvě adoptované. Její nejstarší dcera Agáta z Veroniky dokonce udělala už i babičku. Své čtyři děti má Žilková se třemi muži. Syn Vincent Navrátil a nejmladší dcera Kordula jdou navíc v matčiných stopách a věnují se herectví.

    Veronika se chystá za synem.
    Autor: Profimedia

    Vánoce u Veroniky Žilkové
    Autor: archiv Agáty Prachařové a Blesku

    Všechny rozepře jsou zapomenuty.
    Autor: FTV Prima

  • 2.

    Lucie Benešová – 4 děti

    Herečka Lucie Benešová (41) a herec Tomáš Matonoha (45) spolu mají tři děti – Sáru a Laru a syna Štěpána. Herečka má však ještě z předešlého vztahu s hercem Filipem Blažkem (42) syna Luciána.

    897151:full:true:true

  • 3.

    Lenka Vlasáková – 4 děti

    Veselo bude i doma u herečky Lenky Vlasákové (43), která je čtyřnásobnou maminkou. S o šest let mladším hercem Janem Dolanským vychovávají tři děti – syny Maxe a Johana a dceru Amélii, z předchozího vztahu má herečka ještě dcerku Sofii.

    Toníček je moc roztomilé dítě.
    Autor: Hermina.cz

  • 4.

    Linda Rybová – 3 děti

    Herečka Linda Rybová (40), která září ve filmu Jak básníci čekají na zázrak jako zatím poslední láska Štěpána Šafránka, porodila svému partnerovi Davidu Prachařovi celkem tři děti, které jakoby herečce z oka vypadly – dcery Rozárku, Josefínu a Františka. Prachař je však celkem pětinásobným tatínkem. Ze vztahu s Danou Batulkovou má ještě další dva potomky – herce Jakuba Prachaře a dceru Marianu.

    Linda Rybová s Davidem Prachařem se pochlubili dvěma dcerami a synem.
    Autor: profimedia.cz

  • 5.

    Alena Antalová – 4 děti

    Divákům se Alena Antalová (43) vryla do paměti jako Anička ze seriálu Pojišťovna štěstí, ale právě jeho natáčení se kvůli jejím těhotenstvím neobešlo bez komplikací. Herečka, která se nyní věnuje hlavně divadlu, děti vychovává s manželem, podnikatelem Josefem Juráčkem a společně mají tři dcery – Alenu, Elenu a Marii – a syna Jana.

    Alena Antalová s dětmi Alenkou (8), Elenkou (7) a Honzíkem (5). Doma má ještě dceru Marušku (1).
    Autor: archiv Nedělního Blesku

  • 6.

    Ester Janečková – 3 děti

    Moderátorka a herečka Ester Janečková (43) má se svým manželem, chirurgem Zdeňkem Janečkem, celkem tři potomky – syny Krištofa a Cyrila a dceru Sáru. Dětí ale mohlo být víc – před třemi lety totiž Ester přišla o čtvrtého potomka v šestém měsíci těhotenství.

    Ester Janečková protrpěla hodiny čekání na letišti s dcerou Sárou.
    Autor: Foto Blesk – David Malík a archiv Blesku

  • 7.

    Zdeňka Žádníková Volencová – 4 děti

    Se svým druhým manželem, manažerem Radkem, má Zdeňka Žádníková Volencová (41) čtyři děti – dcery Andreu, Janu, Zuzanu a syna Jiřího. Mezi nejstarším a nejmladším dítětem je rozdíl deset let. Porod syna Jiříka byl však komplikovaný. „Kdyby u nás hned nebyl doktor, nebyl by tu ani Jiřík ani já,“ prohlásila tehdy herečka.

    Zdeňka Žádníková má čtyři děti. Nejstarší dcera chybí. Další dítě už nechce.
    Autor: herminapress.cz

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 4

ellenic: Viděla jsem video s Martinem Stropnickým, jak básnil o herectví nejmladší Korduly. Opět, jak jinak u téhle rodiny dojemné .

(08. 05. 2016 19:52)

kacota: Něco nám ženám, když je ten Den matek.. Když má žena samu sebe, můžeš vstoupit a odejít z jejího života, a ona tě vždy přivítá zpět a propustí s láskou. Můžeš jí lichotit či ji soudit, ona to vždy ocení a porozumí tvým stínům, protože již zná ty své. Pravděpodobně jí nebudeš tolerovat, ale budeš ji chtít vlastnit, a nakonec se vzdálíš, když nenajdeš odvahu ji zcela respektovat. Vesmír tancuje u jejich chodidel, ona sama sebe povznáší, ona sama si volí, ona je vědomá, ona se umí milovat. Je snadné jí poznat. Když žena má samu sebe, usmívá se na slunce stejně jako na bouřku. Oslavuje život a rozumí smrti. Tancuje skrze své procesy. Je ženou duhy.. .

(08. 05. 2016 16:19)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy