Dlouho spolu žili na „psí knížku“, brali se po osmi letech, za dva roky se ale manželství Anny Šiškové a Jiřího Chlumeckého rozpadlo. Herečka teď otevřeně přiznává, co ji na rozchodu bolelo nejvíce.

Zvyknout si na pocit, že už nepatří ke mně, na prázdnou postel, na to, že mi nezavolá a nezeptá se ‚Jak si dojela, lásko?‘, to jde těžko. Pořád mě přesvědčoval, že je to navždy, nakonec to trvalo deset let,“ přiznala Šišková v rozhovoru pro týdeník Téma.

Dnes už ale tu nesnesitelnou úzkost překonala a s exmanželem se stali přáteli. „Minulý týden jsme byli spolu a bylo mi s ním tak fajn, že jsem úplně zapomněla, že jsme se rozešli. Na ulici jsem ho chtěla chytit za ruku jako dřív. Naštěstí jsem si včas uvědomila, že už je to jinak,“ svěřila se se smíchem.

Ze samoty jí je občas smutno, těžko si také zvyká na to, že její exmanžel už žije s jinou. „Před dvěma lety mi manžel často říkal ‚Lubim ťa‘. Teď už to říká jiné,“ dodala. Na lásku ale nezanevřela a pevně věří, že ten pravý na ni teprve někde čeká.

Fotogalerie
5 fotografií