Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Hvězda Tváře Adam Mišík slaví narozeniny: Podívejte se, proč před ním dívky klečí na kolenou!

/
  • Adam Mišík má narozeniny, v koho se už stačil proměnit?
    7. května 2016 ● 15:42

    Idol mnoha dívčích srdcí, český Justin Bieber a syn legendárního punkáče Vladimíra Mišíka Adam oslaví devatenácté narozeniny. Adam se za svůj život objevil v několika filmech, nazpíval několik úspěšných songů, ale momentálně je nejvíce vidět v show Tvoje tvář má známý hlas. Kolikrát se už proměnil?

  • 1.

    Adam Mišík jako Adam Mišík

     

    Adam Mišík zaujal především mladé fanynky, které se do něj zamilovaly téměř okamžitě. Jeho romantické písně připomínaly hity Justina Biebera a tím se zapsal do něžných duší puberťaček. Holky však mají smůlu. Adam je totiž šťastně zadaný s přítelkyní Dianou.

     

    Adam Mišík
    Autor: TV Nova

     

  • 2.

    Adam Mišík jako Robin Thicke

    Hit hudebního skladatele a zpěváka Robina Thickea zazpíval Adam v show Tvoje tvář má známý hlas skvěle. Což není žádným překvapením, protože Adam je velmi dobře hlasově vybavený.

    Tvoje tvář má známý hlas: Adam Mišík jako Robin Thicke
    Autor: Foto: Jan Tůma

  • 3.

    Adam Mišík jako Elvis Presley

    Ani taneční kreace legendárního Elvise Presleyho Adamovi nebyly cizí. Chtělo to však trénink před vystoupením a jeho kostým také nebyl jen tak. Nakonec se však s vystoupením popral statečně.

    Tvoje tvář má známý hlas: Adam Mišík jako Elvis Presley
    Autor: Foto: Jan Tůma

  • 4.

    Adam Mišík jako Miley Cyrus

    Avšak nejlepší Adamovo vystoupení je určitě převlek za zpěvačku Miley Cyrus. Nejenže bezchybně zahrál citově zraněnou dívku, ale také neváhal a předvedl skok na kouli, na které se Miley houpe v originálním klipu. Toto vystoupení se stalo hitem internetu. Adam jde zkrátka do všeho.

    Adam Mišík se převtělil do americké zpěvačky Miley Cyrus.
    Autor: Facebook

  • 5.

    Adam Mišík jako Prince

    Když se svět dozvěděl, že zemřel legendární zpěvák Prince, všechny zaplavila vlna smutku. Adam sice vystoupení à la Prince natočil ještě za života hudební legendy, díl byl však odvysílán až po Princově smrti. A všem v hledišti a také v porotě spadla z Adamova výkonu brada.

    Tvoje tvář má známý hlas: Prince v podání Adama Mišíka
    Autor: TV Nova

  • 6.

    Adam Mišík jako Adam Levine

    Jako idol dívčích srdcí by byl hřích, kdyby si nestřihnul vystoupení nějakého světového miláčka žen. Adam Levine z kapely Maroon 5 byl ideální volbou. Potetovaný sexy svalovec byl pro Adama výzva. V kostymérně tedy dostal několik nových kérek, břišní pekáč a rozjel to na pódiu.

    Adam Mišík jako Adam Levine
    Autor: archiv TV Nova

  • 7.

    Adam Mišík jako Lou Bega

    Taneční oříšek si Adam vyzkoušel se zpěvákem Lou Begou, který nazpíval píseň Mambo No. 5, která byla velkým hitem a pařil na ni nespočet lidí. Adam se musel naučit taneční kroky a také taneční kreace s tanečnicí. I když se bál chyb, vše zvládl skvěle.

    Adam Mišík jako Lou Bega
    Autor: reprofoto Nova

 

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 8

vosavopruz: Ode mě nikdo v této funkci nic nechtěl. Vládní materiály mi nikdo neposílal. Dostával jsem krásný plat. A kdybych z titulu této funkce neseděl v předsednictvu ÚV-KSČ, tak se o tom, co se děje v této republice, nedozvím vůbec nic.

(07. 05. 2016 17:50)

tokarev: Proboha kde vzali,že starej Mišík byl punkáčem.To zas plesk zaperlil.Vždyť Mišíkovi písničky nemají s punkem nic společného.Jeho písničky byli něco mezi rockem a folkem.To už můžou rovnou napsat že Nohavica je punkáč.

(07. 05. 2016 17:25)

tvujosudzmrde: Tohle zrzavé protekční podsvinče teploučký muže maximálně tak hřát něčí kládu ve své hnusné perdeli!!!!!!!!!!!!

(07. 05. 2016 16:31)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy