Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Šoralová, Železný, Vlasáková nebo Vízner: Jak moc jsou jim podobné jejich děti?

/
  • Slavní vyvedli své potomky, které většinou nechávají doma.
    5. května 2016 ● 18:12

    Jako v ráji! Tak si připadaly děti slavných rodičů, kteří je vzali do nového obchodu s hračkami. Pro nového plyšáka či zábavnou hru si přišly děti Oldřicha Víznera, tři potomci Lenky Vlasákové či ratolesti Vladimíra Železného. Nejvíce otrávený byl ale syn Šoralové, která ho do společnosti často nevodí.

  • 1.

    Lenka Vlasáková a Jan Dolanský - tři děti

    Rodina Lenky Vlasákové a Jana Dolanského se předvedla téměř v celé své kráse. Do domu hraček přivedli slavní rodiče starší dceru Sofii (17) z Lenčina prvního manželství a jejich dva syny Maxe (8) a Johana (5). Chyběla jen mladší dcera Amálka (11).

    Lenka Vlasáková s Janem Dolanským a třemi dětmi
    Autor: Profimedia.cz

  • 2.

    Oldřich Vízner - tři děti

    Kupu dětí přivedl také herec Oldřich Vízner. Ten má s herečkou Vendulou Křížkovou tři děti. Na hračky se ale přišla podívat dcera Viktorka (20) z manželství Oldřicha s filmovou skriptkou Zuzanou, dále pak dcera Anežka (15) a nejmladší syn Ferdinand (8). Chyběl už jen syn Albert (13). Víznerovy nejstarší dcery Rozálie a Tereza z manželství s Janou Šulcovou už mají své vlastní rodiny.

    Oldřich Vízner se svými třemi dětmi
    Autor: David Kundrát

  • 3.

    Lucia Šoralová - dvě děti

    Starosti se svými ratolestmi měla zpěvačka Lucia Šoralová. Ta přivedla dceru Rebeku (4) a syna Ondřeje (2,5), kterého naposledy s partnerem Ondřejem Soukupem ukázali světu, když byl ještě miminko. Chlapečkovi se v hračkářství ale moc nelíbilo, neustále se mámě vysmýkal z náručí a spokojená nebyla ani Rebeka. Ta se v jednu chvíli dokonce rozplakala.

    Lucia Šoralová se svými zlobivými dětmi
    Autor: Herminapress.cz

  • 4.

    Vladimír Železný - dvě děti

    S rodinou vyrazil do hračkářství také bývalý ředitel Novy Vladimír Železný. S manželkou Konstancií Záhorkovou přivedli dlouho utajovaného syna Benjamina (4) a dceru Ester (8), ze které už je velká slečna. Železný má z prvního manželství ještě dva dospělé syny Davida a Jakuba.

    Své děti přivedl i Vladimír Železný.
    Autor: David Kundrát

  • 5.

    Petr Janda - dvě dcery

    Jaký by byl rocker Petr Janda rodič, kdyby své nejmladší dcerky Rozárku (3) a Anežku (6) nevzal do hračkářství. Holčičky se hned vrhly ke stolu, kde si mohly kreslit a po svém vyrábět různé postavičky. Zpěvák má z druhého manželství s Martinou Jandovou ještě dceru Elišku (22) a z prvního manželství nejstarší dceru Martu (42). Jeho jediný syn Petr zemřel v 35 letech na rakovinu.

    Holčičky Petra Jandy se v hračkářství zabavily.
    Autor: David Kundrát

  • 6.

    Ivo Pavlík s Heidi Janků - vnučka a pravnoučata

    Zpěvačka Heidi Janků vlastní děti nemá, zato kolem sebe jich má spoustu. Do hračkářství si zašli s manželem Ivo Pavlíkem s jeho vnučkou Lucií, která přivedla Pavlíkova dvě pravnoučata. Heidi si s rozkošným chlapečkem celou dobu hrála a nemohla se ho nabažit.

    Ivo Pavlík s manželkou Heidi Janků, vnučkou Lucií a jejími dětmi
    Autor: Profimedia.cz

    Nechyběla samozřejmě ani Vendula Svobodová se synem Jakubem (10) a moderátorka Štěpánka Duchková se svými dvojčaty Janem a Adamem (7). Roztomilým synem Luisem se pochlubila také herečka Kristýna Janáčková, kterou doprovodil manžel Michal Škrabák.

    Vendula Svobodová se synem Jakubem
    Autor: David Kundrát

    Fotogalerie
    20 fotografií

     

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 2

..krakonos500: Pokud jsou děti podobné otci, tak potom tomu biologickému a ne tomu, který je zapsaný v rodném listu.

(05. 05. 2016 23:39)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy