Už toto léto se Hana Brejchová provdá za svého přítele Pavla, s nímž žije tři roky. „Obřad bude skromný, v tichosti jen ve čtyřech. Pavel má takovou představu, že se vezmeme v kostelíčku na Míráku. I proto, že jsme oba věřící, tak to chceme v kostele zlegalizovat,“ prozradila v Top Star Magazínu herečka.

I jako nevěsta, která v prosinci oslaví sedmdesáté narozeniny, nemůže jít k oltáři jinak než v bílých svatebních šatech. „A hostinu udělám já, uvařím svíčkovou, knedlíčkovou polévku a napeču,“ chlubila se nadšeně Hana.

Svou sestru Janu Brejchovou ale nepozve. „V žádném případě. Jana se vdávala čtyřikrát a já jsem nebyla ani na jedné svatbě. Je to můj zážitek a já tam nechci lidi, kteří by mi to zkazili,“ řekla razantně. Dokonce je přesvědčená, že po jejím loňském neúspěšném pokusu o usmíření s Janou, která ji odmítla přijmout v nemocnici, kde ležela, se jejich vztah už nikdy nezlepší.

Sestry Jana a Hana Brejchovy jsou rozhádané už více než třicet let. Rafly se kvůli Miloši Formanovi, za kterého byla Jana Brejchová vdaná a mladší Hana se s ním během filmování Lásek jedné plavovlásky zapletla. Od té doby spolu nemluví.

Fotogalerie
18 fotografií