Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Reportérka Bára Divišová nebyla jediná: Které celebrity se setkaly s násilím?

/
  • Celebrity, které čelily násilí.
    28. dubna 2016 ● 18:42

    Život není naplněn pouze krásnými okamžiky, nekončící láskou a spokojeností. V některých případech převažuje spíš strach, deprese a modřiny. Reportérka televize Nova Bára Divišová se přiznala, že ji její bývalý přítel fyzicky napadal. Které další české a světové celebrity se musely vypořádat s násilím?

  • 1.

    Barbora Divišová

    Barbora Divišová se přiznala, že byla obětí domácího násilí. Její bývalý přítel ji dokonce napadl tak tvrdě, že spadla ze schodů a vyrazila si zuby. „Všechny útoky začaly hádkou. S tím, že když mu došly argumenty, zhasl mě ručně. Stupňovaly se ty důsledky! Napoprvé a napodruhé to bylo pár facek, napotřetí už pohmožděniny, napočtvrté vyražené zuby,“ popsala Blesku Divišová, která patří mezi elitní reportérky nejsledovanějších televizních zpráv v zemi.

    VÍCE O DOMÁCÍM NÁSILÍ, KTERÝM SI BÁRA PROŠLA, NAJDETE ZDE!

    Po čtvrtém útoku svého partnera skončila s vyraženými zuby na pohotovosti. Následně od něj definitivně utekla.
    Autor: Facebook, TV Nova

  • 2.

    Vendula Pizingerová

    Ta si v životě prošla snad už vším. Vendula Pizingerová zažila smrt dítěte, sebevraždu manžela a do třetice domácí násilí. Bývalý manžel Patrik Auš ji prý totiž často napadal. „Věděli to moji přátelé, ale já měla strach zavolat na policii, protože jsem se bála, že se to dostane na veřejnost. Vím, jaký je to pocit, když se vám rozsvítí jméno na telefonu a vy dostanete strach,“ řekla Šípu. Nyní je však šťastně vdaná za mladšího partnera Josefa Pizingera a žije si svůj sen.

    Podnikatel Patrik Auš (35) byl manželem Svobodové v letech 2009–2013.
    Autor: Blesk – Roman Souček, Marek Pátek, Pavel Machan, archiv Blesku

  • 3.

    Mirka Čejková

    Mirka Čejková si také vyzkoušela své. S exmanželem Markem Vítem prožila velmi krušné chvíle a sama to také přiznala. „Já jsem neměla v úmyslu prát nějaké špinavé prádlo, na druhou stranu to, co se tam odehrávalo poslední tři roky, bylo domácí násilí – ať už psychické, nebo fyzické!“ řekla před časem v rozhovoru pro Aha online. Rozvod s Markem Vítem bývalou moderátorku doslova vysvobodil.

    Mirka s Vítem v době, kdy jejich vztah byl ideální.
    Autor: Pavel Machan

  • 4.

    Jiří Menzel

    Nechtějte naštvat režiséra Jiřího Menzela. Ten si kvůli neshodám ohledně peněz za natáčení filmu Obsluhoval jsem anglického krále vyřídil účty ručně stručně s producentem Jiřím Sirotkem, kterého vypráskal prutem. Sirotek tehdy utrpěl otřes mozku. 

    Jiří Menzel
    Autor: Jan Tůma, archiv Blesku

  • 5.

    Michal Hrůza

    Pro dobrotu na žebrotu. O tom by mohl vykládat zpěvák Michal Hrůza, kterého v létě 2014 brutálně zmlátili dva výrostci ve Stodolní ulici v Ostravě, když jim chtěl zpěvák zabránit v bitce. S následky zranění ležel Hrůza velmi dlouho v kómatu v nemocnici a po probuzení měl problémy s pamětí. V současnosti se už ale zase věnuje zpívání.

    Proběhne soud kvůli napadení zpěváka Michala Hrůzy.
    Autor: Blesk

  • 6.

    Iveta Bartošová

    Zesnulá zpěvačka Iveta Bartošová měla obecně velmi těžký život, kterým ji provázel nepřítel alkohol. A občas se na veřejnosti ukázala s velmi prapodivnými zraněními, která si mohla udělat sama, ale také nemusela...

    Iveta měla na sobě zřejmě po souboji v sanitce velké modřiny.
    Autor: Archiv Josefa Rychtáře

  • 7.

    Vlastina Svátková

    Krásná blondýnka Vlastina Svátková, která si zahrála ve filmu GangsterKa, před nějakou dobou také přiznala, že se s domácím násilím setkala. Role Sandry ve zmíněném filmu jí tedy byla velmi blízká. Té herec Hynek Čermák alias Radovan Krejčíř vyhrožoval smrtí celkem často. „Ano. Kdysi. Tím nemyslím v manželství. Ale měla jsem jednoho takového partnera a vím, jak je to hrozné, když vám nikdo nevěří, že se takhle ten člověk opravdu chová. Tihle násilníci se dokážou před okolím dokonale přetvařovat a ani jejich vlastní rodiče nevěří, že by mohli za zavřenými dveřmi své partnerce vrazit facku,“ řekla v rozhovoru pro MF Dnes herečka.

    Vlastina Svátková
    Autor: Gangsterka

  • 8.

    Simona Monyová

    Simona Monyová byla velmi oblíbenou spisovatelkou. Bohužel se jí ale nepodařilo vyváznout ze spárů násilníka, kterého měla doma. Ten ji nakonec připravil o život. Manžel Boris Ingr spisovatelku ubodal v jejich domě v Brně. 

    Monyová psala knihy, které se tematice domácího násilí věnovaly. Čerpala z vlastních zkušeností.

     

    Od vraždy spisovatelky Simony Monyové uplynul už víc než rok.
    Autor: Jef Kratochvil

  • 9.

    Rihanna

    Zpěvačka Rihanna, kterou milují fanoušci po celém světě, je typickým příkladem ženy, která si prošla týráním. Její tehdejší přítel zpěvák Chris Brown ji zmlátil několikrát a ona se k němu několikrát poslušně vrátila.

     

    Rihanna po útoku expřítele Chrise Browna
    Autor: archiv

  • 10.

    Halle Berry

    Herečka Halle Berryová měla v životě to štěstí, že se neprovdala za muže, který by ji týral a fyzicky napadal. Její matka však takové štěstí neměla. Tu agresivní muž mlátil jako žito.

     

    Halle Berry
    Autor: profimedia.cz

  • 11.

    Lindsay Lohan

    V tomto případě nepadlo jablko daleko od stromu. Nejenom že je sama herečka Lindsay Lohan průšvihářka jako víno, nejspíš je jasné, po kom to zdědila. Jejího otce totiž před lety zatkli za domácí násilí. Po své tehdejší přítelkyni vyžadoval orální uspokojování, a když se bránila, použil násilí.

    Lindsay na policejní fotografii
    Autor: Instagram, Profimedia

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 5

jity: Domácí násilí je bylo a bohužel bude. Četla jsem zpověď zdrav. sestry, kterou začal manžel mlátit až když přišel o práci. Ona to trpěla a styděla se za to, ale když ji začal bránit její 11ti letý syn a on ho zřídil kopancema, tak do hajzla manžela vrazila nůž. Potom hazjl ječel a nechal se od ní ošetřovat. Naštěstí za to trest nedostala a syn už je dnes dospělí a ze zranění se tenkrát vyléčil, ale měl toho dost a hajzl dostal alespoň trest za toho synka.

(29. 04. 2016 12:24)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy