K celému incidentu došlo 9. dubna v čínské restauraci v Novém Boru, který Šípek tolik miloval a kde provozoval svou sklárnu.

Ke stolu zasedli zpěvačka se synem Arturem (13), kterého má s Bořkem, její tatínek Josef Machálek a Dalibor Šípek, mladší ze dvou architektových synů z manželství s britskou tanečnicí a choreografkou Bambi Uden. Jenže sobotní rodinný oběd skončil fiaskem! Bylo příčinou hádky snad právě probíhající dědictví?

„Mohu potvrdit, že se na obvodní oddělení policie v Novém Boru dostavil dne 10. dubna devětadvacetiletý muž a oznámil, že byl předchozí den v odpoledních hodinách v restauraci v Purkyňově ulici v Novém Boru fyzicky napaden jedním z hostů,“ řekla Blesku mluvčí policie Ivana Baláková s tím, že oznamovateli nevzniklo při incidentu žádné zranění.

Policisté výpověď zdokumentovali a spisový materiál postoupili k projednání do správního řízení na tamní městský úřad. Dalibor se k celé záležitosti nechtěl vyjadřovat, Machálková se naopak snažila celou věc zlehčovat...

Svědectví z čínské restaurace v Novém Boru: Ano, došlo k tomu u nás!

„K něčemu tady opravdu došlo, ale já jsem tady ten den nebyla,“ řekla Blesku jedna z obsluhujících servírek v restauraci, kde se incident stal. Oba aktéři sporu jsou totiž v podniku stálí hosté. „Často sem chodí, ale většinou si nechají jídlo zabalit s sebou a hned jdou,“ dodala. Snad proto, že se jedná o dobré a stálé klienty, nechtěl o tom personál více hovořit. Druhá ze slečen se raději schovala do kuchyně.

Co Machálková k incidentu řekla? Čtěte ve středečním Blesku!

Fotogalerie
12 fotografií