Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Největší průšvihy moderátora Leoše Mareše: Nevěra s prostitutkou, aféra s Miss World nebo díra v rozkroku

/
  • Největší průšvihy Leoše Mareše
    27. dubna 2016 ● 05:44

    Moderátor Leoš Mareš slaví kulatiny. Je mu 40 let. Proslavil se nejenom svým moderátorským umem, který začal předvádět u mikrofonu v rádiu Evropa 2, ale také moderováním nejrůznějších akcí a pořadů v televizi. To ale není vše. Jeho kariéru provázely i pořádné skandály. Jaké?

  • 1.

    Leoš Mareš a prostitutka

    Ani moderátorovi Leoši Marešovi se nevyhnula aféra s prostitutkami. V roce 2008 se objevily fotografie, na nichž je tato populární osobnost zcela obnažená a navíc ve velmi intimní pozici s plavovlasou společnicí. Lišák Leoš tehdy zvolil taktiku: Dala mi něco do pití, nic si nepamatuji. Blondýnka však tvrdila opak: Nejsem žádná uspávačka, šel sám a druhý den jsem ho odvezla domů do Braníka. Marešova manželka Monika tehdy stála na moderátorově straně a tvrdila, že nic z toho vědomě nespáchal.

    VÍCE O MAREŠOVI A PROSTITUTCE NAJDETE ZDE!

    Leoš Mareš a jeho aféra s prostitutkou
    Autor: archiv

     

  • 2.

    Kožich

    Moderování se Leoš Mareš vždy věnoval na plno. Jednu dobu ale fušoval do řemesla zpěvákům a rapperům. Jeho song Lži jsou jako déšť a už zase prší zná každý. Nezapomenutelným doplňkem pro něj byly kožichy. A to byl v kombinaci se zpěvem nezpěvem dost velký průšvih.

    Leoš Mareš v době své největší pěvecké slávy měl zástupy fanynek.
    Autor: leoš mareš, jakub mareš, ovce, kožich

     

  • 3.

    Rozchod s manželkou Monikou

    Leoš Mareš opustil svoji manželku Moniku rok po svatbě a tím ji přivedl až k antidepresivům. Důvodem krachu vztahu byla Marešova nevěra s modelkou Gábinou Dvořákovou, nyní Bártovou. Monika rok denně plakala a byla na dně. „V roce 2008 byla svatba a v lednu příštího roku to přišlo. Jako blesk z čistého nebe. Na večeři mi najednou řekl, že se chce rozvést. Se mnou to málem švihlo,“ uvedla Marešová před časem v rozhovoru pro Blesk. Po všech těch letech se z toho už ale Monika dostala a opět září jako sluníčko. Dvojice spolu má dva syny a stále ještě nedošlo k rozvodu. 

    VÍCE O ROZCHODU LEOŠE A MONIKY NAJDETE ZDE!

    Monika Marešová dorazila s oběma syny a zářila štěstím.
    Autor: Roman Souček

     

  • 4.

    Napadení v baru

    Moderátora Leoše Mareše nařkla dívka, kterou měl údajně napadnout na záchodě v pražském baru Harleys. Ta se dokonce obrátila na soud a soudní řízení se táhlo. Moderátor však stále tvrdil, že se jedná o nesmysl.

    VÍCE O NAPADENÍ DÍVKY LEOŠEM MAREŠEM NAJDETE ZDE!

    Takhle dívku údajně zřídil slavný moderátor.
    Autor: archiv Blesku

     

  • 5.

    Vztah s Petrou Faltýnovou

    Dlouho se Petra Faltýnová a Leoš Mareš tvářili jako osudový pár českého šoubyznysu, který k sobě zkrátka patří v dobrém i zlém. Postupem času se ale jejich rozchody staly divadýlkem pro celý národ. Petra si nakonec nabrnkla miliardáře Davida z Ameriky a Mareš se dal do kupy s Monikou Koblížkovou.

    VÍCE O ROZCHODU MAREŠE A FALTÝNOVÉ NAJDETE ZDE!

    Moderátor Andělů působil vyhořele, výkonem nepřesvědčil a smokingem glanc podniku rovněž nezachránil. Ke kreditu mu nepomohla ani zatracovaná a znovu vzývaná milenka Faltýnová, která k osvíceným, v branži vycepovaným modelkám nepatří. Jinak by na večer Andělů nezvolila pánské sako s ohrnutými rukávy, z něj vykukující metalově zlatavou, bederní pás připomínající minisukni a nenazula kozačky na platformě s mega vysokým jehlovým podpatkem, jež s jeho tzv. black tie byly přinejmenším v rozporu.
    Autor: Herminapress.cz

     

  • 6.

    Leošovy televizní pořady

    Mareš byl také tváří televizních pořadů. Ani v tomto však neměl štěstí. Zábavný televizní pořad QI se vysílal pár měsíců a kvůli malé sledovanosti ho zrušili. To samé se stalo i s Show Leoše Mareše, která měla kopírovat americké talkshow Jimmyho Fallona.

    Televizní pořady Leoše Mareše
    Autor: Čsfd.cz
    Televizní pořady Leoše Mareše
    Autor: Čsfd.cz

     

  • 7.

    Urážení Ládi Hrušky

    V Show Leoše Mareše si moderátor ale opravdu zavařil. A to když dorazil host Láďa Hruška. Toho urazil nejapným vtipem. „Skauting má deset definic. První z nich je čestný, pravdomluvný, spořivý, no a tak,“ začal velmi příjemně Hruška. A to byla chvíle pro smeč Leoše Mareše„Skaut je dítě oblečené jako debil, pod vedením debila oblečeného jako dítě,“ prohlásil Mareš a sám se svému vtípku smál. Hruška jeho radost ale nesdílel.

    VÍCE O KONFLIKTU MEZI MAREŠEM A HRUŠKOU NAJDETE ZDE!

    Hruška tleská trapnému vtipu Mareše. Z jeho strany to má být ovšem ironie.
    Autor: FTV Prima

     

  • 8.

    Díra v rozkroku ve Varech

    I mistr tesař se někdy utne. Na červeném koberci v Karlových Varech se Leoš Mareš předvedl v parádním smokingu, který měl však jednu vadu na kráse, a to díru v rozkroku. „Stalo se mi to při vystupování z auta,“ svěřil se Mareš, který pak u modelky Andrey Verešové naléhavě sháněl šitíčko.

    VÍCE O MAREŠOVI V KARLOVÝCH VARECH NAJDETE ZDE!

    Leoš Mareš a díra na kalhotách.
    Autor: Jan Tůma

     

  • 9.

    Úlet s Miss World Kalousovou

    V roce 2015 při volbě Miss se moderátor spustil s vítězkou titulu Miss World Andreou Kalousovou a společně strávili noc v hotelu v centru Prahy. „Nemyslím si, že by mi úlet s Leošem měl nějak ublížit, ale hlavně se o tom nechci bavit,“ potvrdila tehdy nepřímo modelka. Mareš se k věci nijak nevyjádřil.

    VÍCE O AFÉRCE S ANDREOU KALOUSOVOU NAJDETE ZDE!

    Andrea je velmi podobná Marešově ex Hance Svobodné.
    Autor: Pavel Machan, Marek Pátek, Martin Hykl

     

  • 10.

    Emoce ve StarDance

    Moderátor se v loňském roce účastnil taneční soutěže StarDance. I když opravdu tvrdě makal, vítězem se nestal a evidentně ho to pořádně mrzelo. V přímém přenosu se totiž dojetím a smutkem rozplakal.

    VÍCE O SOUTĚŽI STARDANCE NAJDETE ZDE!

    Ze StarDance vypadl Leoš Mareš, brečel on i jeho přítelkyně Monika.
    Autor: reprofoto ČT

     

  • 11.

    Průšvih na Evropě 2

    Není to tak dlouho, co Leoš Mareš společně se svým parťákem Patrikem Hezuckým způsobili poprask na rádiu Evropa 2 v Ranní show. V reakci na Marešův vtip totiž Hezucký nazval svou šéfku p**ou, a to přímo v éteru.

    VÍCE O PRŮŠVIHU NA EVROPĚ 2 NAJDETE ZDE!

    Moderátoři Patrik Hezucký a Leoš Mareš se rádi svezou v nadupaném a krásném bouráku.
    Autor: archiv Nedělního Blesku

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 14

11karel11: Mareš žije bujarý život, ale jeho synové žijí v neúplné rodině. Až vyrostou, řeknou náš otec byl (a je) kurevník a my se za něho stydíme). Nebo budou stejní jako on. Protože má prachy, tak sem mu nabízí samé kurvičky, které se chtějí mít bezpracně dobře. Slušná žena by s takovým obšoustaným chlapem nešla. Leoši do toho, tvoji synové mají vzor.

(27. 04. 2016 16:24)

b.r.s.a: Já se docela podivuju nad takovými debatami jako tahle. On je prostě moderátor a dobrej moderátor .... když jsou akce ,tak ho na nich chtějí a zaplatí !!!!! mu za to . A jak je vidět tak dost dobře. Každej kdo tady píše by taky natáhnul ruku a bral by... Když se to nabízí , proč ne ? A nevím,proč bych mu to měla závidět. Holt jsem se narodila v jiný posteli , neumím to co umí jiní a tím i on a když se mi někdo nelíbí,tak na něj nekoukám , ale nepomlouvám ho. Jediný co si tedy myslím,že ta jeho nynější je škaredá až ošklivá.Ale pro někoho může být nej ...

(27. 04. 2016 12:16)

ginna15: Mareš byl ,je a bude primitivní debil a je uplně jedno co umí a co neumí,protože kdyby se měl živit rukama,tak zdechne..

(27. 04. 2016 10:59)

ellenic: Já ani pořady, které on uvádí nesleduji, na Miss jsem se dívala jen na vyhlášení, protože už na začátku pořadu se nedalo na něho dívat . Hejsek, který se svých nadhodnocených honorářů si najme soukromé letadlo a zaletí si s tou "hezulí" na operu Don Giovanni do Vídně. A ještě tu komédii přirovnávají pleskáči k Pretty Woman . Na jeho ženu Moniku nemá, ta vypadá daleko sympatičtěji .

(27. 04. 2016 09:59)

jarypadlo: Arogant si za peníze nablblých diváků zaplatil reklamu?

(27. 04. 2016 08:21)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy