Kristýna svou bolest alespoň trochu tiší láskyplnými vzkazy na sociální síti. „Když je práce koníčkem a člověka naplňuje, tak je to nejvíc. Marťa dělal všechno na plno a srdcem. Fotbal a bicí byly jeho život. Pořád byl nespokojený, protože se chtěl někam posouvat a říkal, že aby všechno, co chce, stihl, 24 hodin na den mu nestačí. Moc děkuji všem, co jsou v myšlenkách a vzpomínkách se mnou a celou rodinou. MARŤO, lásko. Myslím na tebe,“ napsala krátce po jeho smrti blondýnka. 

Dvojice si pořídila buldočka a podle spousty fotek to bylo jejich čtyřnohé dítě. „Nejvíc, nejvíc nejlepší přítel, kamarád a páníček… snad jsi tam s Blackem a máš se krásně… Chybíš mi už teď a budeš mi chybět pořád. MILUJU TĚ…,“ je poslední Kristýnin vzkaz, který na facebookovou zeď Martina Horvátha napsala.

Martin byl mladším bratrem SuperStar Vlasty Horvátha. S bratrem Radkem společně hráli v jeho kapele. Martin na bicí, Radek na kytaru.

K nehodě došlo ve středu, hodinu po půlnoci na silnici první třídy číslo tři, tedy na hlavním silničním tahu z Prahy na Tábor. Po průjezdu ostrou zatáčkou u Olbramovic se Martin Horváth ve svém černém golfu srazil s rakouským náklaďákem. Ten po nárazu sjel ze silnice a převrátil se. „Řidič osobního vozidla utrpěl při dopravní nehodě zranění, kterým na místě podlehl. V dodávce cestovali dva muži, kteří vyvázli s lehkým zraněním,“ potvrdila policejní mluvčí Michaela Richterová.

Fotogalerie
10 fotografií