Po dva roky byla jednou z tváří misska Kateřina Sokolová (27), která přišla Jardovi předat pomyslné žezlo. Ale jelikož hokejista poslal jen vzkaz na videozáznamu, tak si aspoň před jeho plakátem ťukla sklenkou sektu s majitelem klenotnictví. "S Jardou je to skvělý tah, protože on je přece Bůh," vtipkovala Katka, které se doma za ty dva roky dost nakupily šperky. 

A proč vůbec Jágr kývnul na nabídku? "V hokejovém na ledě, s hokejkou v ruce, mě všichni dobře znají. Ale v obklopení šperků mě ještě nikdo nikdy neviděl. A to je pro mě obrovská výzva," netají se Jaromír.

Z fotek, ale i z videa je nadšená i Jardova holka Veronika Kopřivová. "Když jsem teď viděla video, tak jsem se do toho mého Jaryna podruhé zamilovala. Realita je ale taková, že teď vedle mě leží zarostlej, pomlácenej a bez dvou zubů," napsala na Facebook modelka.

Jediný, kdo asi nebyl nadšený, je Michal Hrdlička, který se svým nízkým vzrůstem na všechny koukal z podhledu. A navíc mu při pohledu na plakát, kde je Jarda sakra sexy, asi došlo, že svou expřítelkyni Lucii Borhyovou měl v posteli až po něm...

Fotogalerie
8 fotografií