"V pracovní smlouvě mám sociální koordinátor. Když jsem v roce 2005 vyhrála miss, tak jsem si mohla vybrat, jaký projekt chceme podpořit. Vybrala jsem si seniory. Studovala jsem sociální školu. Když mi odrostly děti, tak jsem si řekla, co budu dělat a skončila jsem u seniorů v Teplicích," řekla Blesku bývalá miss Lucie Šlégrová, která se se svým druhým manželem bývalým hokejistou a poslancem Jiřím Šlégrem odstěhovala mimo Prahu.

 

"Teď nás čeká pěkná akce. Napadla mě hezká věc, budeme fotit dvanáct obrazů. Senior bude sedět v křesle a kolem něj bude jedno dítě ze základní školy, jedno z gymnázia a jeden z dospělých. On bude uprostřed. Ty osoby zmapují jeho profesní život," prozrazuje své plány Šlégrová.

 

Bývalá miss byla vdaná za podnikatele Zdeňka Kaufmanna, kterému porodila dva syny Richarda a Roberta. Podruhé se pak provdala za bývalého hokejistu a poslance Jiřího Šlégra, se kterým společně vychovávají jeho dceru Jessiku (17). Vlastní děti zatím nemají. Ale... "Máme doma tři děti, máme jich hodně, to že to není biologické, to je věc druhá, ale uvidíme, nebráníme se," uzavřela s úsměvem kráska.

Fotogalerie
9 fotografií