Richard Krajčo má se svou kapelou Kryštof práce dost. Také si za ni na Andělech odnesli dvě ceny. I tak by ale bral nějakou roli v seriálu či filmu, na které dostává nespočet nabídek. Na sociální síti si ale postěžoval, že na rozdíl od minulých let, kdy dostával nabídky k herectví s dostatečným předstihem, za ním chodí režiséři těsně před tím, než by se seriál měl natáčet.

Dnes jsem odmítl další seriál. Opět hlavní role. Natáčení startuje už za měsíc a půl. Minulé dva projekty na tom byly hůř. Dalo se říct, že tam to mělo být „ze dne na den“. Když jsem se zeptal na scénáře, řekli, že to ještě není, ale že jsem pro to stvořen, a že jestli jsem dobře slyšel, že jde o hlavní roli, tak proč mě zajímá scénář,“ napsal Krajčo s tím, že kdyby se tehdy ozvali dřív a nabídky by přijal, hrál by ve dvou konkurenčních seriálech vysílaných ve stejný den i čas.

Příště prosím vážně tak 8 měsíců předem, rok by byl ideální. Ale jelikož takhle už filmová a seriálová branže prakticky nefunguje, budu asi točit už jen s Karin. Ostatně mi teď napsala krásnou „romantiku“ na tělo. Ještě že ji mám. Už se na to těším,“ dodal zamilovaný zpěvák, který žije s režisérkou Karin Babinskou. S ní se seznámil běhemnatáčení filmu Křídla Vánoc. 

Fotogalerie
10 fotografií