„Já jsem takový oddaný, mám rád, když mě má někdo rád,“ říká idol náctiletých, který i přes svůj nízký věk už prožívá druhý vážný vztah s modelkou Dianou Kratochvílovou (17). A dokonce už přemýšlí i o budoucnosti a dětech.

„Nebudu lhát, že jsem o tom ještě nepřemýšlel. Ale neplánuju to, prostě až se to stane, tak se to stane a člověk už má nějaký zázemí, tak by se tomu měl umět postavit, ať je mu, kolik chce. Vždyť to je přece největší přirozenost každýho z nás, ne? Mít děti,“ přiznává Adam v rozhovoru pro BLESK tv MAGAZÍN.

Na podobné závazky se prý příliš mladý necítí. „Lidi se dřív brali v osmnácti a bylo to normální. Podle mě by se některý věci zas neměly moc odkládat. Kdy jindy mít rodinu, než když je člověk mladý a má energii. Mít dítě v pětatřiceti je určitě taky OK, ale když ho máte dřív, je vám pak pětačtyřicet, děti jsou velký a vy si zas můžete užívat mejdan,“ směje se.

Co dál Adam prozradil v rozhovoru? Jak se bál proměny v Miley Cyrus? Proč se nestal hvězdným fotbalistou? Kdy na něj poprvé přilétlo prádélko? Celý rozhovor s Adamem Mišíkem čtěte v pátečním BLESK tv MAGAZÍNU.

Video
Video se připravuje ...

Hit internetu! Mišíkův skok na kouli! Co říkáte na proměnu mladého zpěváka? TV Nova

VŠE O PŮSOBENÍ ADAMA MIŠÍKA V SHOW TVOJE TVÁŘ MÁ ZNÁMÝ HLAS NA BLESK.CZ NAJDETE ZDE.

Fotogalerie
18 fotografií