I když Harapes nechtěl žádnou pompézní oslavu svých kulatin, přátelé a scenáristé rozhodli, že 12. července proběhne ve Státní opeře benefičně-narozeninový koncert.

„Nevím, zda se tenhle věk má slavit, ale proč vlastně ne. Jde v podstatě jen o číslo, hlavní je, že se na scéně Státní opery potkám se svými kamarády a přáteli a samozřejmě i svými příznivci,“ řekl na tiskové konferenci ke zmíněnému galavečeru budoucí oslavenec. Mezi hosty nebude chybět ani Harapesova exmanželka Hana Zagorová nebo filmová manželka Marta Vančurová

„S Vlastíkem jsem si prožila Den pro mou lásku. Hráli jsme partnery v tomhle filmu, který vznikl už před čtyřiceti lety, a ráda na natáčení vzpomínám. Díky němu byla realizace tohohle dramatu příjemná a díky Vlastíkovi jsem pak poznala i něco, co mám ráda dodnes. Pozval mě na zkoušku baletu a to, co jsem viděla, ve mně zanechalo silný dojem a objevila jsem nový svět. Spojení hudby a krásného pohybu. I za to mu patří můj dík a dík i za přátelství,“ nechala se slyšet Marta Vančurová. 

Fotogalerie
5 fotografií