Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Slavní rodí své věrné kopie: Kteří potomci vzali svým rodičům podobu?

/
  • Kteří potomci slavných jsou svým rodičům nesmírně podobní?
    4. února 2017 ● 22:23

    Nemusí se ani představovat a všem je jasné, čí jsou to potomci. Geny svých slavných rodičů zkrátka nezapřou. A někdy podoba sahá v rodokmenu až dál. Třeba Jakub Prachař (32) vypadá, jako by svému dědovi Iljovi Prachařovi (†81) z oka vypadl. A kdo další?

  • 1.

    Trautenberk Ilja Prachař (†81) – vnuk Jakub Prachař (32)

    Jakub Prachař (32) jako by z oka vypadl svému dědečkovi, který tak nezapomenutelně hrál Trautenberka v Krkonošských pohádkách. Zvláštní je, že podoba si počkala až na druhou generaci, Iljův syn David Prachař (57) otci tak podobný není. „Děda byl doma spíš introvert, zato mezi lidmi svým suchým humorem bavil společnost,“ vzpomíná Kuba.

    1889339:full:true:true

  • 2.

    Rampepurda Barbora Srncová (46) – dcera Emma Kvevik (19)

    Představitelka Rampepurdy Barbora Srncová ze seriálu Bylo nás pět si zřejmě porodila vlastní dvojče. Usměvavou Emmu má herečka se švédským kadeřníkem Kaare Kvevikem. Po rozvodu měli dceru ve střídavé péči, takže Emma zná dobře i tátovu současnou švédskou rodinu a brášku. Bára je už 10 let vdaná za herce a zpěváka Petra Rajcherta(47).

    Barbora Srncová s dcerou Emmou
    Autor: showpix.cz

  • 3.

    Španělka Carmen Mayerová (71) – dcera Tereza Kostková (39)

    V Carmen Mayerové se mísí německá a španělská krev. Pochází z ostrova Mallorca. Vedle Terezy Kostkové má ještě dceru z prvního manželství Kateřinu, po tátovi Hornyšovou. Terčiným otcem je herec Petr Kostka (77). Profesi podědila Tereza po obou rodičích, ale podobou je celá její krásná cizokrajná maminka.

    Tereza Kostková s maminkou Carmen Mayerovou
    Autor: Zbyněk Schňapka,Tomáš Vrbenský

  • 4.

    Doktorka Králová Jana Štěpánková (81) – syn Jan Dudek (52)

    Podoba syna a matky je tak markantní, že Jan mohl klidně místo maminky Jany Štěpánkové zaskočit jako doktorka Králová v Nemocnici na kraji města. Otec byl režisér Jaroslav Dudek (†68). Ve šlépějích svých slavných rodičů se ale jediný potomek nevydal. Vystudoval matematicko-fyzikální fakultu. „V dětství se mi divil, jak mohu hrát každý večer v divadle stejnou věc,“ svěřila se Štěpánková.

    Jana Štěpánková se svým synem Janem
    Autor: archiv Blesku

  • 5.

    Seriálová hvězda Jana Bernášková (35) – dcera Justýna (9)

    Justýnku, která je mamince neuvěřitelně podobná, má Jana Bernášková s divadelním režisérem Davidem Drábkem (45). Měli o dítě spory, ale už je zažehnali. „Jsme úplně v pohodě, vše je skvělé,“ řekla Aha! hvězda seriálu Vyprávěj. Nyní je šťastně vdaná za scenáristu Rudolfa Merknera (42). Drábkovi naopak zkrachovalo i druhé manželství – s herečkou Henrietou Hornáčkovou (32).

    Jana Bernášková s manželem a dcerou Justýnou
    Autor: Profimedia.cz

  • 6.

    Bob Švarc Martin Zounar (48) – dcera Claudie (7)

    Bob Švarc z Ordinace v růžové zahradě Martin Zounar se ve své jediné dceři Claudii, která vypadá jako jeho odlitek, vidí. Taky jí dal hvězdné křestní jméno, takže pokud se holčička vydá v tátových stopách, bude se na plakátech pěkně vyjímat. Maminkou Claudie je produkční Tereza Brdičková. Pár tají, zda spolu ještě žije, nebo jestli se už rozstěhovali.

    Martin se svou pětiletou dcerkou Claudií
    Autor: Blesk - Jan Tůma

     

    Fotogalerie
    18 fotografií

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 6

dandova:  Srncovic holky jsou pěkný obě.

(06. 02. 2017 08:48)

londynskypes: hrdadaxo

(05. 02. 2017 17:41)

vigela: Povedený výběr, perfektní podoby.

(05. 02. 2017 15:15)

hrdadaxo:  Prachař asi najviac - to je neskutočná 100% podoba! Škoda, že si zobral tú škaredú, arogantne vyzerajúcu š.t.et.ku za ženu, to bol životný omyl !

(05. 02. 2017 07:36)

adelaaaa: Claudie je celá maminka a nejmenuje se Tereza, ale Simona.

(04. 02. 2017 23:34)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy