Dcery Honzy Musila Veronika a Lucie se rozpovídaly o tom, jaký byl známý moderátor otec. Prý byl důsledný a zásadový. A také prozradily, jak berou jeho sexuální orientaci. Vždycky jako normální věc. Když takhle vyrůstáte už od dětství, nepřijde vám na tom nic moc zvláštního. Jako rodina fungujeme plnohodnotně,“ řekla v rozhovoru pro iDnes.cz Lucie. „Nikdy jsem se za to nestyděla a nemám problém o tom s kýmkoliv mluvit. Jsem ráda, že jsme v tomto tak trochu výjimečná rodina,“ doplnila sestru Veronika.

A co jeho partneři? „Tátovy partnery jsme vždycky hned přijaly – i když některé jen na chvilku. Když byl třeba hodně dlouho sám a my na něm viděly, že je smutný, trošku jsme ho pošťuchovaly, ať si někoho najde. Ale co se týká partnerů, je dost náročný,“ vysvětlila Lucie a Veronika pouze doplnila, že většina z Honzových partnerů se stala součástí jejich rodiny.

Video
Video se připravuje ...

Moderátor Honza Musil: Jsem gay kvůli Křemílkovi s Vochomůrkou a Bolkovi s Lolkem! Petr Macek, Petr Soukup,Jan Jedlička, Markéta Reinischová

Fotogalerie
6 fotografií