Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Lucie Borhyová v tom není sama: 5 slavných Češek, před kterými láska bere nohy na ramena

/
  • 5 slavných žen, které jsou neustále samy.
    12. dubna 2016 ● 13:26

    Jsou slavné, jsou krásné, jsou úspěšné, přesto se jim lepí smůla na paty. Řeč je o známých ženách, které ne a ne narazit na tu pravou lásku. Některé si už na status „single“ zvykly, jiné štěstí stále pokoušejí...

  • 1.

    Lucie Borhyová (37) – moderátorka

    Její první dlouholetý vztah s Alanem Babickým vypadal nadějně, ale pro Lucii Borhyovou nebyl golfista tím pravým princem. Po čase podlehla řeckému podnikateli Niku Papadakisovi, s nímž má syna Lucase. Jenže ten se na ni vykašlal ještě během těhotenství. 

    Naděje na pravou lásku jí svitla po seznámení s o 11 let mladším kolegou Michalem Hrdličkou (26). Plánovali svatbu, porodila mu dceru Lindu. Ale ani tento vztah jí nevyšel. Zatímco Lucie chtěla sedět doma u rodinného krbu a starat se o děti, Michal se chtěl bavit. Netrvalo dlouho a klofl mladší tenistku Karolínu Plíškovou (24). Ta ho snad ke gauči nepřipoutá.

    Michal Hrdlička má jasno! Jestli to bude kluk, bude hrát fotbal!
    Autor: Pěčková Martina

  • 2.

    Lucie Bílá (50) – zpěvačka

    Jejím životem prošlo mnoho mužů. Štěstí ji ale pokaždé opustilo. Její první láska Tomáš Holý zemřela při autonehodě, muž jejího života Petr Kratochvíl jí sice umožnil stát se matkou syna Filipa, ale nechal ji kvůli modelce Pavlíně Babůrkové, s níž je dodnes. Má za sebou dvě svatby, poprvé s hudebníkem Stanislavem Penkem, podruhé se zpěvákem Václavem Noidem Bártou. Obě manželství se však po velmi krátké době rozpadla.

    Poslední roky jí byl oporou partner Petr Makovička. Když už si Lucie myslela, že se na ni konečně usmálo štěstí, ani tento vztah nevyšel. A tak Lucie Bílá zůstala jako čerstvá padesátnice opět sama.

    Lucie Bílá s Petrem Makovičkou.
    Autor: M. Hykl, ČTK, archiv

  • 3.

    Sabina Laurinová (44) – herečka

    První velkou láskou Sabiny Laurinové byl herec Michal Dlouhý. Vztah jim vydržel sedm let, ale pak se jejich cesty rozešly a oba potkali své životní partnery. Sabina se dala dohromady s lídrem kapely Kabát Josefem Vojtkem, s nímž má dceru Valentýnu. Nikdy se ale nevzali. Pepa se po pěti letech zamiloval do Libuše Vojtkové a Sabinu opustil. Krátce nato potkala stomatologa Karla Kameníka. Jejich vztah vypadal nadějně, dokonce spolu mají dceru Máju, ale i tady láska po pěti letech skončila. Od té doby je herečka sama. Tak snad přijde zase alespoň nějaká „pětiletka“.

    S Karlem Kameníkem žila Sabina pět let
    Autor: archív Blesk

  • 4.

    Leona Machálková (48) – zpěvačka

    Jediným mužem jejího života byl světoznámý architekt Bořek Šípek. V roce 2003 mu dokonce v Thajsku porodila syna Artura. Šest let nato se ale Šípek zakoukal do bohaté podnikatelky a Leonu Machálkovou opustil. Od té doby vychovávala syna sama a Bořkovi zůstala „věrná“ až do jeho nedávné smrti.

    Bořek Šípek a Leona Machálková.
    Autor: archiv Blesku

  • 5.

    Jitka Zelenková (65) – zpěvačka

    Český národ už si tak nějak zvykl, že zpěvačka Jitka Zelenková je sama. Nezadaný stav si udržuje už léta. Kámen úrazu možná byl vždy v tom, že jak Jitka přiznává, je takový svobodný pták, který se nerad přizpůsobuje. Za ty roky si na samotu zvykla a už si nedokáže ani představit, že by se o svůj život měla dělit s někým jiným. Navíc ji prý vždy přitahovali grázlové, s nimiž to nikdy nemá větší budoucnost.

    Jitka Zelenková
    Autor: Herminapress

    Fotogalerie
    31 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 7

Ruudazvostravy:  Holt sy musej dát repasovat kchundy a ráno budou moudřejšý večera.

(12. 04. 2016 18:31)

bernadette: Asi nejhůř dopadla Zelenková, ta nemá ani dítě. To i takový Filípek je lepší než nic

(12. 04. 2016 17:14)

fotrpjotr: Samý ženský,žádný chlap.

(12. 04. 2016 15:38)

pavucinka: Zelenkovou bych do toho nezahrnovala, ale ty ostatní si za to mohou svojí povahou. Image,kterou si vytvořily s tím souvisí.začíná to u zevnějšku. každý,kdo se chce usadit nesmí vypadat jako holka pro ozdobu do auta.

(12. 04. 2016 14:32)

yourhero: Zcela v poradku,! Vsechno jsou to stare, osklive opice, po kterych nestekne pes. Maximalne nejaky zajda by jim mohl udelat pruvan v penezence, ale obavam se, ze snad kromne Zanakove ani z toho nic nebude, protoze maji uz jen hole ( a vrascite) zadnice

(12. 04. 2016 14:08)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy