Dan Bárta zůstal stát jako opařený, když se na pódiu objevil potápěč s jeho zahozenou soškou. „Vylovili jsme ji z Vltavy,“ řekl a sošku Anděla mu předal.

Zahodil jsem ji do Vltavy z Palackého mostu. Tehdy jsme tu cenu zapíjeli nedaleko v hospodě a na tom mostě mi nějaký opilec řekl, že nechápe, proč jsem tu cenu získal zrovna já, když jsem nic nedokázal. Hrozně se mě to dotklo, a tak jsem tu cenu vzteky zahodil,“ vysvětlil Blesk.cz Bárta svou opileckou nerozvážnost.

Nevěří ale, že by potápěči skutečně nalezli právě jeho utopeného Anděla. Domnívá se, že to byla replika, ale považuje to za dobrý vtip.

Nebyla to však první soška, o kterou přišel. Před časem získal rovnou dvě najednou, ty ale na bujarém večírku nechal v baru Alcapone. Druhý den si na ně ale naštěstí vzpomněl a vyzvedl si je.

Já mám doma čtyři v krabici a toho dnešního k nim přidám. Toho si nechám, je vzácný,“ slíbil zpěvák, kterého na Andělech doprovázela manželka a mluvčí ČT Alžběta Plívová. Tak uvidíme, kde nakonec jeho Anděl dnes v noci skončí...

Fotogalerie
90 fotografií