Blesk už v lednu informoval, že Andrea Bezděková přežila rasový útok během svých cest do Číny. Na místní diskotéce se ona a její přítel Martin (23) znelíbili skupince Číňanů, kteří se do dvojice pustili i pěstmi, aby opustili jejich teritorium!

„Chtěli nás pak násilně vyvést z parketu, ale můj přítel na sebe nenechá sáhnout, takže se slovně ohradil. Dostal první ránu, pak druhou a najednou se na mého kluka vrhlo asi dvacet chlapů,“ vyprávěla na soustředění v Thajsku s hrůzným výrazem ve tváři.

„Bylo to to nejhorší, co jsem zažila, křičela jsem, někdo mě čapnul zezadu a já myslela, že je to můj konec! Brečela jsem, viděla jsem svého kluka, jak je celý od krve, jak ho mlátěj a vyváděj pak ven, kde ho dál bijou. Nakonec jsem mezi ně vlítla a strašně křičela a odtáhla jsem ho pryč. Byli jsme oba od krve,“ vzpomínala královna krásy Česka 2016.

Video
Video se připravuje ...

Česká Miss 2016 Andrea Bezděková: Do naha se svlékat nebudu! Blesk TV

Česká Miss Earth 2016 Kristýna Kubíčková (18): Trpí bolestmi

Kvůli lásce k tanci musí každý den zatnout zuby bolestí. Rodačka z Ostravy odmala tančí latinoshow. Jenže ze zdravotních důvodů musela všeho nechat. „Přímo na parketě uprostřed tance mi střelilo v zádech a už jsem se nepostavila, ležela jsem na zemi. Bylo to hrozně bolestivé,“ svěřila se studentka hotelnictví na soustředění České Miss v Thajsku.

„Byl to akutní bederní ústřel. Dali mi dvě injekce do zad, zatejpovali mi je a pak to přešlo, ale s profesionálním tancem byl v tu ránu konec,“ vzpomíná smutně s tím, že bolesti se dostaví vždy, když delší dobu stojí nebo sedí. 

Video
Video se připravuje ...

Nová Miss Earth měří jen 168 centimetrů! Přesto byla favoritkou soutěže! Blesk TV

Česká Miss World 2016 Natálie Kotková (22): Nevidí na levé oko!

Studentka marketingové komunikace je takovou hříčkou přírody. Kromě toho, že trpí celiakií, tudíž je omezena přísnou bezlepkovou dietou, má rodačka z Ústí nad Labem problém se štítnou žlázou. Ta způsobuje, že má kráska levé oko maličko vykulené a hůř na ně vidí.

„Špatně se mi mrká a opravdu i vidí, je to takový doživotní komplex, ale léky na to neberu,“ svěřila se cestovatelka, která dokonce žila v Americe několik měsíců u mormonů (církev Ježíše Krista Svatých posledních dnů, pozn. redakce). „To mi změnilo svět, otevřelo mi to oči, kulturně mě tento pobyt obohatil,“ usmívá se druhá česká vicemiss.

Video
Video se připravuje ...

Česká Miss World Kotková: Po vítězství rozbila korunku za 250 tisíc! Podívejte se ... Blesk TV

VŠE O ČESKÉ MISS 2016 ČTĚTE >>> ZDE!!!

Fotogalerie
5 fotografií