Recepce v televizi Nova přebírá pro blonďatou moderátorku jednu pozornost za druhou. „Stává se, že mi někdo do práce pošle kytku nebo že mi nechá nějaký vzkaz nebo dopis na recepci,“ svěřila Blesku Borhyová.

Je to samozřejmě milé, ale všechny tyto nabídky odmítám. Poděkuji, pokud tam někdo na sebe nechá kontakt, ale spousta věcí chodí anonymně jen proto, že vás chce někdo potěšit. V podstatě jsou ale pro mě neznámí muži víceméně tabu,“ objasnila Lucie s až omluvným úsměvem. 

Přestože nabídky zatím odmítá, na lásku nerezignovala. „Určitě věřím, že na mě osudový muž ještě někde čeká. Nenazývala bych ho ale panem Božským, protože takový asi ani neexistuje, aby měl všechno, co si člověk představuje,“ prozradila Borhyová, která je den ze dne krásnější.

Potvrzují to i nejnovější snímky od fotografa Ivana Štefka, které vyjdou v pátečním Blesk tv MAGAZÍNU. „Navíc ze svých nároků člověk časem slevuje, mění se hodnoty, věci, které pro vás byly důležité dříve, jsou teď nepodstatné nebo naopak. Osud nechávám pomalu plynout a těším se, co nového mi přinese,“ míní Lucie.

Recept na krásu

Je pravda, že mi spousta lidí říká, že po dětech vypadám lépe, a to prý na postavě i v obličeji. Tak třeba na tom něco bude. Nevím, jestli je to recept na krásu, ale určitě na to, že se cítím dobře,“ prozradila se smíchem maminka Lucase (7) a Lindy (1,5).

Nejhříšnější fotografie Borhyové najdete už v pátečním Blesk tv MAGAZÍNU!

Fotogalerie
15 fotografií