Za zámožného podnikatele Daniela Farnbauera (40) je moderátorka vdaná dva měsíce a opět se cítí šťastná. Začátek jejich vztahu byl přitom docela rychlý, nastěhovali se k sobě velmi brzy.

„Seznámili jsme se a hned jsme se na sebe napojili. Horší je to ale s dětmi. Není snadné vytrhnout dítě z nějakého prostředí a zasadit ho do jiného. Ale i to děláme velmi opatrně. Kristiánek je částečně s mými rodiči, pak zase chvíli s námi. Je to takový kompromis. Na děti se nesmí tlačit,“ dodala maminka osmiletého syna, jehož otcem je Josef Kokta.

V rozhovoru zavzpomínala i na první manželství. „Naše poslední dva roky před rozchodem byly ovlivněné tím, že jsem hodně pracovala. Dělila jsem život na syna a na práci,“ říká s tím, že teď už vše vidí jinak.

„Ve druhém manželství si myslím, že o vztah je potřeba pečovat téměř denně. Denně by měl člověk – byť na pár minut – tomu druhému věnovat svůj čas, ideálně dialogem. Když ke mně přijde můj muž jen tak, je to nádherné a přeju si, aby to tak u nás doma fungovalo napořád,“ svěřila se moderátorka.

Co vše se ve vztahu Gábiny a Daniela změnilo po svatbě? A plánují spolu miminko? Nejen to se dočtete v rozhovoru v aktuálním vydání časopisu Aha! pro ženy.

Fotogalerie
8 fotografií