Obcházel noční Bratislavou, nosil s sebou fekálie a házel je po ženách. Po dalších zase močil. Dušan byl již druhým fekálním fantomem, který děsil ženy v hlavním slovenském městě. Tím prvním byl Martin Macek (24), synek armádního generála Petra Macka (51).

A stejně jako nad ním spadla klec, tak pohořel i jeho následovník Dušan. Policie ho po několika fekálních útocích dopadla. Zamindrákovaný fitness trenér byl ještě horší v tom, že fekáliemi zaútočil i na nezletilou dívku. Nechutné. K činu se již muž, který vypadá na první pohled úplně normálně, přiznal.

Video
Video se připravuje ...

Reportáž TV Markíza o fekálním fantomovi. TV Markíza

Můj klient se před soudem přiznal. Lituje toho a prostřednictvím mě se všem poškozeným ženám omlouvá. On si nebyl vědom, že to páchá, ani nevěděl proč,“ tvrdil advokát fekálního fantoma Adam Puškár TV Markíza. Odborníci si ale myslí, že jde o taktiku, aby Dušan vyvázl s co nejnižším trestem.

Nový Čas však od známých zjistil, co by za Dušanovým nechutným chováním mohlo být. „Asi měl problém sbalit normální ženu. On nic neměl, stále si hrál na velkého podnikatele,“ řekl webu zdroj. Slováka taktéž trápila finanční situace. Na krku měl totiž hned dvě exekuce.

Jednou ze slovenských celebrit, se kterými chodil Dušan do posilovny, byla i Gabriela Drobová (41). „Poznala jsem ho jako velmi milého a ochotného kamaráda, který mi dokonce pomohl i se stěhováním. Vždy, když jsem potřebovala pomoc, tak tam byl. Nevšimla jsem si žádného zvláštního chování vůči ženám. Přiznám se, šokovalo mě to,“ řekla Novému Času.

Toto je on - druhý fekální fantom z Bratislavy.
Autor: TV Markíza

Zpěvačka Katarína Hasprová (43) s Dušanem dokonce chodila. Dnes je to pro ni ale uzavřená kapitola, na kterou nechce vzpomínat. „Nebudu se k tomu vůbec vyjadřovat, pro mě je to dávná minulost a uzavřená minulost,“ prohlásila rázně. Je jasné, že jí není příjemné, že její láskou byl muž, který po jiných ženách házel exkrementy.

Fotogalerie
3 fotografie