„Paní Zora je skvělá herečka, a to už jsem jí řekl i během našeho společného natáčení! Gratuluji jí k ceně Thálie,“ vzkázal během velikonočních svátků Karel Gott. Po boku Poulové strávil Slavík několik týdnů v roce 2013, když spolu televizní povídku Škoda lásky natáčeli. A velmi si rozuměli.

Poulová i Gott jsou profesionálové, kteří své řemeslo vykonávají s maximálním nasazením. Sami se o tom přesvědčili. Herečka v době natáčení povídky viděla Karlův koncert v Hradci Králové, Gott zase několik dní sledoval na place její herecké nadání.

Až se zase uvidí, mohou si popovídat, jaké to je být nejlepším zpěvákem v Česku oceněným Českým slavíkem a nejlepší divadelní herečkou v Česku oceněnou Thálií.

Cenu Thálie za celoživotní mistrovství si odnesl Stanislav Zindulka. Postěžoval si. „Vadí mi experimentování na největších scénách, když režisér potlačí autora i herce. Na jevišti se pak pohybují jen jeho loutky,“ řekl Zindulka.

Ocenění si odnesl také herec a zpěvák Ladislav Županič (72). „Moc mě to potěšilo, jen doufám, že to není nějaký náznak, abych už šel od válu,“ řekl. V hledišti mu tleskal syn Jan (44), který byl jmenován profesorem na UK. Je odborníkem na rakouskou monarchii.

Video
Video se připravuje ...

Ladislav Županič: Doufám, že cena Thálie neznamená konec života! Blesk TV

Herečka Helga Čočková (74) na Tháliích prozradila, že má v očích umělé čočky. „Dělali mi je v Nemocnici Na Homolce. Po operaci jsem se pana doktora Nováka zeptala, jak dlouho mi vydrží. Podíval se na mé datum narození a ujistil mě, že mě ty čočky přežijou,“ smála se.

Fotogalerie
12 fotografií