Předávání cen Thálie patří mezi ta nejprestižnější ocenění. Pro divadelní herce, kteří jsou na něj nominováni, jde o významný okamžik jejich kariéry. Proto se není čemu divit, že je těch nejvýznamnějších hereckých hvězd v hledišti divadla požehnaně.

Mezi prvními dorazila herečka a moderátorka Tereza Kostková, která má čerstvě po rozvodu s režisérem Petrem Kracíkem. Oblékla stříbrnou róbu, ve které vypadá skvěle.

Tereza Kostková na Tháliích
Autor: Martin Hykl

Nemohl chybět ani herecký pár Jan Přeučil, oděn jako obvykle v gentlemanském outfitu a v klobouku, s partnerkou Evou Hruškovou.

Jan Přeučil na Tháliích
Autor: Martin Hykl

Eva Hrušková na Tháliích
Autor: Martin Hykl

Do společnosti vyrazil také Pavel Trávníček s manželkou Monikou, se kterou si pohádkový princ plánuje založit potomstvo.

Pavel Trávníček s manželkou Monikou
Autor: Martin Hykl

Svojí přítomností všechny potěšila česká herečka a operní pěvkyně, mezzosopranistka a altistka, dcera známého českého spisovatele a kabaretiéra Jiřího Červeného a Žofie Veselíkové, Soňa Červená, která oblékla elegantní zelenou róbu.

Soňa Červená s doprovodem na Tháliích
Autor: Martin Hykl

Do hlediště usedly i herečky Jana Bernášková v černých šatech a nebo skvělá Tatiana Medvecká.

Herečka Jana Bernášková v černých šatech
Autor: Martin Hykl

Tatiana Medvecká na cenách Thálie
Autor: Martin Hykl

Do společnosti vyrazil také herec Ivan Vyskočil, který měl po boku svoji krásnou mladou partnerku Romanu, a nebo Sagvan Tofi.

Ivan Vyskočil s partnerkou
Autor: Martin Hykl

Sagvan Tofi na cenách Thálie
Autor: Martin Hykl

Celým večerem diváky provede herec a moderátor Antonín Procházka. Kdo si v sobotu večer odnese ocenění Thálie? To se nechme překvapit. Jisté je, že to nebude herečka Iva Janžurová, protože ta se své nominace vzdala.

Slavnostní večer předávání cen Thálie
Autor: Martin Hykl

Fotogalerie
21 fotografií