Vztah a následná svatba s hradním kancléřem Vratislavem Mynářem stál moderátorku Alex Mynářovou místo. Jedno z posledního vysílání odmoderovala dost rozrušená.

"Ano, byla jsem rozhozená. Bylo to po schůzce s vedením, kdy jsme se domluvili, že bude lepší, když přejdu na pozici, ve které nebudu v potenciálním střetu zájmů. Chápala jsem to, souhlasila jsem, ale přesto mě to mrzelo," svěřila se Alexandra v rozhovoru magazínu MF Dnes.

Kvůli jeho kauze ohledně bezpečnostní prověrky, kterou nemá, si vyslechla od svých kolegů dost nepříjemné narážky. "Někdo z kolegů komentoval fakt, že manžel prý náhle neodletěl na summit NATO do Walesu. Že nemohl, protože nemá prověrku. Já jsem věděla, že se na tu cestu vůbec nechystal, že od začátku jet neměl. Tak jsem to nevydržela a řekla něco v tom smyslu, že chtěl zůstat doma, protože jsem uvařila svíčkovou. Chtěla jsem tu situaci nějak odlehčit," vysvětlila.

Dnes už má od posměšků od kolegů z ČT pokoj. Dostala nabídku z TV Barrandov na moderování hlavních zpráv, čímž připravila o místo dosavadní moderátorku Denisu Jeřábkovou, která je v současnosti na mateřské dovolené.

Vše o moderátorce Alexandře Mynářové se dočtete zde.

Vše o kauze hradního kancléře Vratislava Mynáře se dozvíte zde.


 

Fotogalerie
9 fotografií