Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Kážou vodu, pijí víno! 5 FIT celebrit, které hřeší, sotva je nablízku bar

/
  • Fotografie
    Fotografie (internal)
    7. srpna 2016 ● 07:59

    Kážou vodu, pijí víno! A to doslova. Na veřejnosti se některé celebrity tváří jako čisté lilie. Na sportovních akcích cvičí, zarytě mluví o zdravé výživě a dramaticky popíjejí vodu z litrové lahve. Ale jen co zhasnou záře reflektorů, je všechno jinak.

  • 1.

    Jogínka s hamburgery

    Modelka Andrea Verešová (35) plní Instagram svými jogínskými pózami a cviky na všemožných strojích. Občas přidá snídani plnou semínek nebo talíř zeleniny. Ale i ona je normální člověk, a tak když dostane na party hlad, s klidem si dá hamburger a zapije to vínem.

    2633724:full:true:true

  • 2.

    Bylinkářka s cigárkem

    Vzorem ctnosti je pro mnohé herečka Linda Rybová (40). Díky svému éterickému vzhledu a pořadu Herbář všichni nabyli dojmu, že je to nejzdravější žena u nás. Ale ještě donedávna si Linda ráda zapálila cigaretu a netají se tím, že si ráda dá víno.

    2633722:full:true:true

  • 3.

    Cvičenkyně s vínečkem

    Prezidentka nadačního fondu Kapka naděje Vendula Pizingerová (43) se nikdy netajila tím, že si ráda dá sklenku alkoholu. Ale s příchodem třetího manžela Josefa Pizingera se Vendula radikálně změnila. Začala pravidelně cvičit, přestala pít a stáhla se do ústraní. Ale jak se říká: starého psa novým kouskům nenaučíš. Ne Plese v Opeře řádila se sklenkou na parketě jak černá ruka.

    2633723:full:true:true

  • 4.

    Víla s vínkem

    Herečka Ivana Jirešová (38) už víc než deset let cvičí jógu, dodržuje zdravou stravu, občas si naordinuje detox, klystýry… Také je vždy v první linii, když jde o veřejnou akci, kde se cvičí jóga. Ale i jemná blondýnka si ráda dá do nosu. Ať už pivo, víno nebo něco sladkého.

    2633726:full:true:true

  • 5.

    Běžkyně za drobnou oslavičkou

    Za zdravý životní styl lobbuje i herečka Michaela Maurerová. Nemá problém cvičit na veřejnosti nebo se zapojit do charitativního běhu. Ale klidně přizná, že večírky jsou jí bližší. Ráda si dá víno nebo něco tvrdšího.

    2633725:full:true:true

     

Články odjinud

Dnešní horoskopy