Herec Jan Cina je se svým partnerem Petrem Vančurou už devět let. Ale stále působí jako harmonický pár, i když spolu tráví velmi mnoho času. Hrají spolu totiž v divadle. „Trošku nám to drhlo při zkoušení Romea a Julie na Hradě, ale představení jsme si už užívali. Všude jinde to je naopak příjemné. Pracujete, a jste tak trochu doma,“ řekl Jan Cina.

Jejich vztah dospěl až do takového stadia, že společně uvažovali o registrovaném partnerství. Nakonec však svůj plán zřejmě neuskuteční. „Šlechtovka ve Stromovce se teprve začne opravovat, tak to se nedá nic moc dělat. Ne, vážně, nějak se do toho nehrneme. Máme pocit, že si teď nepotřebujeme něco stvrzovat. Takhle nám to vyhovuje,“ vysvětlil Cina v rozhovoru pro iDnes.cz.

Recept na dlouhodobý vztah však mladý herec nemá. „Nevím. Vážně. A pokud nějaký máme, tak je náš a náš zůstane. Každý vztah je jiný a univerzální recept neexistuje. Kromě klasické poučky, že je důležité komunikovat, bavit se o věcech, je podle mě celkem důležitý humor. Prohádáme se většinou až do záchvatu smíchu. A to mě baví,“ dodal.

Fotogalerie
5 fotografií