„Přesně tak. Michal ještě své vlastní děti nemá a je i mladší než já, takže jsme se o dítěti bavili a stále bavíme. Na druhou stranu nic nehrotíme, naopak to necháváme hezky plynout. Nikdy jsem netvrdila, že nebudu mít tři děti, a zároveň netvrdím, že je mít budu. Třeba až mi bude padesát, tak na vás budu mávat z porodnice,“ řekla tajuplně Alice Bendová

Roli maminky si herečka náležitě užívá a snaží se s dětmi trávit ty nejkrásnější chvilky. „Většinou je zvykem, že babičky vše dovolí a mámy zase hubují. U nás to je přesně obráceně. Moje maminka si ze mě vždycky dělá legraci, že jsem ve výchově měkká. Jenže já si ty chvilky s dětmi chci užívat spíš v dobrém než ve zlém. Čas strašně letí a ani se nenaděju, vyrostou a utečou mi z domu. Snažím se tedy, aby měly pestré, hezké a hlavně milující dětství,“ svěřila se Bendová v rozhovoru pro iDnes.cz.

I když už je se svým partnerem Michalem Topolem nějaký ten pátek, svatbu zatím neplánuje. „Jestli se jednou vezmeme, nebo nevezmeme, to je jedno. Já se svatbě nebráním, ale zároveň se k oltáři neženu,“ dodala krásná herečka.

Fotogalerie
5 fotografií