Spekulace o sexuální orientaci hvězdy Případů 1. oddělení se vyrojily poté, kdy o Stachovi napsal na vlastním profilu na sociální síti jeho spolužák z DAMU Adámek následující slova: „Na škole byl čím dál nesnesitelnější, když jsem dělal absolventské představení, tak jsme se pohádali a on praštil dveřmi. No a po čase se ukázalo, že pořád neměl sílu do coming outu. Od jisté chvíle je přiznaný homosexuál.“

Z Adámkových slov je patrné, že dávného spolužáka příliš nemusel, ani tak není jasné, proč na Stacha právě teď zaútočil, že je gay, a co ho k takovému nařčení vedlo... Jeho tvrzení by ovšem mohlo nahrávat i to, že je herec stále svobodný a bez přítelkyně a o svém soukromí mluví poněkud vyhýbavě. „Jsem nezadaný, užívám si svobody,“ okomentoval například kdysi svůj partnerský život Stach.

Když dostal podobný dotaz při rozhovoru na Dvojce Českého rozhlasu, jejímž je sám hlasem, byl sice sdílnější, ale na tajnostech neubral: „Snažím se, aby mi bylo hlavně dobře samotnému se sebou. Volný čas trávím aktivně, jízdou na kole nebo třeba rád zajdu do sauny.

O tom, že mu téma jeho údajné homosexuality není vůbec příjemné, svědčí i jeho reakce pro deník Aha!. „Nezlobte se, ale na to teď nemám vůbec náladu,“ odpověděl asketicky a položil telefon.

 Podívejte se na ukázky ze seriálu!

Video
Video se připravuje ...

Případy 1. oddělení: Johnny Depp ztratil mrtvolu! archiv ČT, trailer Z Pekla, Karolina Hošek

Fotogalerie
8 fotografií