Zdědil byt v Praze na Vinohradech, za své peníze ho zrekonstruoval a těšil se, že ho pronajme slušným nájemníkům. Jiří Papík svůj byt poskytl Jaroslavě Hanušové a jejímu synovi. „Paní Hanušová, která byla už na vozíku, bydlela se synem v mém bytě rok. Je takřka nepopsatelné, jak potom vypadal. Udělali mi z něj squat," uvedl pan Papík s tím, že ho nájemníci přivedli málem na pokraj nervového zhroucení. Nechali totiž vyhořet kuchyň a na parketách prý byla vrstva mastnoty a špíny.

„Podlahy jsem musel za sto padesát tisíc korun udělat nové. Nezavírali okna, která se tím zkřivila. Omítky byly špinavé, všechno zničené, vybydlené," vypočítal dnes už bývalý majitel. „Musel jsem byt prodat se ztrátou přes milion korun. Neměl jsem totiž dost peněz na další rekonstrukci," dodal deníku Aha! smutně Papík. 

Nájemníci domu Hanušové také nemůžou přijít na jméno. „Mohu potvrdit nadměrnou konzumaci alkoholu. Několikrát jsem během soužití musel volat policii, protože hluk byl nesnesitelný. Hodně nám svou přítomností zhoršili kvalitu života. Četl jsem o tom, že chce rodina podat trestní oznámení na paní Jaroslavu Obermaierovou. To není fér. Držím jí palce, aby vyhrála," dodal soused, který nechtěl být jmenován. Herečka Obermaierová totiž o Hanušové řekla, že pila, ale pozůstalým se takové tvzení nelíbilo. Proto ji chtěli žalovat.

Herečka na sklonku života nedbala na dietu a přišla postupně kvůli cukrovce o obě nohy. Zemřela 22. února 2016, tři dny před svými 67 narozeninami.

VIDEO: Lesk SPECIÁL: Nesestříhaný rozhovor s Hanušovou o amputacích!

Video
Video se připravuje ...

Lesk SPECIÁL: Nesestříhaný rozhovor s Hanušovou o amputacích! Redakce Blesk.cz

 

Fotogalerie
35 fotografií