Přes všechnu vzájemnou lásku i snahu jim společný život nevyšel. „Po upřímném oboustranném pokusu o zachování rodinného statu quo jsme se loni na podzim dohodli, že bude lepší najít jiné řešení a jinou cestu,“ řekla kulantně i za režiséra o krachu devítiletého manželství herečka.

Pak své rozhodnutí prý stvrdili i oficiálně. Na konci roku – v době, kdy Tereza právě moderovala StarDance – tedy podle všeho proběhl rozvod. To slovo ale Kostková nemá ráda a nemíní ho vyslovit. „Podrobnosti není třeba rozebírat, prosím o ochranu soukromí,“ dodala herečka a moderátorka.

Už loni v září, kdy se k rozvodu evidentně schylovalo, o něm Tereza promluvila v show Markéta dráždí celebrity!

Video
Video se připravuje ...

Rozvádějící se Tereza Kostková: Jsou věci, které se nemusejí držet pořád! Když je cesta na konci... Petr Macek, Petr Soukup,Jan Brunclík, Markéta Reinischová

I když se Tereza už nemíní dál ve smutném konci svého prvního manželství nijak babrat, chce, aby v jednom bylo jasno. „Důvodem k rozchodu teď, ani nikdy předtím nebyl nikdo třetí ve vztahu. A to ani na jedné straně,“ upozornila dopředu Kostková, aby předešla spekulacím o důvodu rozvodu.

„Soužití může nabourat řada věcí, které nemají ráz nevěry, ale mohou vztahy tak zacuchat, že je rozvod málem na spadnutí. Ale co je komu do toho. Mohu jen říci, že Terezu jako manželku i bytost mám po těch událostech ještě víc rád,“ řekl Kracik v rozhovoru pro Blesk ještě v listopadu 2015.

Fotogalerie
7 fotografií