Po slavnostním večeru, kdy se všichni chovali noblesně a s grácií, jak se na takový večer sluší a patří, se návštěvníci pražského Rudolfina následně řádně »upravili«. Alkohol tekl proudem, tudíž mnoho z nich mělo skutečný problém vůbec sejít strmé schodiště vedoucí do víru noci…

Herec Bolek Polívka loni vesele se svou ženou a manžely Jakubiskovými při odchodu předváděl svou střízlivost prostřednictvím trochy gymnastiky v podobě holubiček. Letos se ale při zdolávání rudolfinského schodiště zrovna nebavil. Váhavě našlapoval na každý schod a čelil káravému pohledu své manželky.

Na schodech uvízl také Ganster Ka Hynek Čermák, naštěstí ale ne svou vinou. Gentlemansky se snažil podpírat svého ovíněného kolegu Zdeňka Duška. Nakonec se jim společně podařilo překážku zdárně zdolat bez pádu.

To ale nemůže říct dvojice neznámých dívek, které skončily na zemi. Nepomohlo jim ani to, že si před sestupem zuly boty na podpatcích a dolů kráčely v balerínkách.

Nepadaly ale jen krásné dívky. Tonda Blaník poslal po pár minutách k zemi svou čerstvě nabytou trofej a teď se může utěšovat snad jen tím, že střepy prý znamenají štěstí. Jen zázrakem zůstaly vcelku jiné dvě sošky, které byly po bujarém večírku nalezeny v jednom pražském baru. Stopy vedou k vítězi kategorie Nejlepší mužský herecký výkon v hlavní roli, Matěji Hádkovi. Na to, zda je lvím hříšníkem skutečně on, si ale musíme počkat...

Video
Video se připravuje ...

Móda na Českých lvech: Issová přišla ověšená diamanty! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
33 fotografií