Nabízelo by si, že trofeje v baru zapomněli hned dva výtečníci, vše je ale zřejmě jinak. Hádek totiž v Rudolfinu přebíral ceny dvě. Akademici ho ocenili za jeho výkon v hlavní roli filmu Kobry a užovky. Jako svého zástupce ho ale na galavečer vyslal také jeho bratr Kryštof, který se nemohl zúčastnit kvůli zlomenině nohy. A i on byl nakonec úspěšný. Oceněn byl za vedlejší roli ve stejném filmu jako Matěj.

Ten tak po vyhlášení výsledků v rukou třímal hned dvě sošky a s nimi také podle informací Blesku vyrazil do nedalekého baru. A tam začala pořádná jízda! U jednoho drinku samozřejmě nezůstalo a Hádka byla brzy "plná hospoda". "Byl docela nepříjemnej, dělal tady bordel a řval. Byl mimo," řekl Blesk.cz jeden ze sobotních hostů. Z podniku pak prý odcházel až nad ránem a sošky si s sebou už neodnášel.

Matěj je tak rozhodně hlavním podezřelým zapomnětlivcem, ať už je ale v baru zapomněl kdokoli z filmařů, během neděle si pro ně nepřišel. Podnik se jimi pak večer pochlubil na Facebooku. "Kdo zapomněl včera dva Český lvy v PUBLICU, přihlaste se o ně na vrátnici," napsal k jejich snímku.

Video
Video se připravuje ...

Jitka Schneiderová a dvoumetrový hezoun: Ano, to je můj partner! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
24 fotografií