O svém posledním úrazu Hůlka informoval své fanoušky na Facebooku. "Všem, co jdou zítra na Draculu, se omlouvám. Nemůžu hrát, protože mám úraz krční páteře. Těším se příště," napsal Hůlka.

Zranění potvrdila super.cz i zpěvákova manažerka a producentka Ema Krahulíková. "Mohu potvrdit, že Dan koncem minulého týdne spadl z kola a utrpěl úraz krční páteře. Každým dnem se ale cítí lépe, chodí na obstřiky do nemocnice," sdělila Krahulíková.

Vzhledem k tomu že už je březen a je to letos první Danovo zranění, tak jde docela o úspěch. Naposledy se z vystoupení omluvil loni v prosinci, kdy se ozvaly problémy se slinivkou. V roce 2012 byl totiž s akutním zánětem slinivky hospitalizován a léčen v nemocnici Na Bulovce.

Přehled Hůlkových pádů, špatných našlápnutí a pořezání

V listopadu roku 2010 spadl z balkonu, když chytal klíče. S pohmožděným hrudníkem a naraženými žebry skončil v nemocnici. V červnu 2011 při derniéře muzikálu Dracula skočil z hradeb, špatně došlápl a natáhl si vazy v kotníku. Pár týdnů se neobešel bez berlí.

V roce 2013 Dan opět skončil v rukách lékařů. „Dan běhal po lesní pěšině a řízl se do lokte. Rána se mu zanítila a dostala se mu do ní infekce, takže musel jet do nemocnice, kde podstoupil malý chirurgický zákrok a dostal antibiotika." V ten samý rok spadl doma ze schodů a pohmoždil si obličej.

V minulých letech si při zkouškách muzikálu o šavli rozřízl ruku, na dovolené v Thajsku spadl ze srázu a rozsekl si hlavu, prodělal zápal plic...

Danovy úrazy se během let staly terčem posměchu některých fanoušků. Na Facebooku dokonce funguje stránka, která jeho úrazy mapuje a čas od času zpěváka-smolaře polituje. Stránka má několik set fanoušků...


Video
Video se připravuje ...

Dan Hůlka se sám diví, že je po tolika zraněních stále mezi živými Jan Jedlička

Fotogalerie
1 fotografie