Poslední dva roky byly pro modelku asi nejtěžším obdobím v životě. Vše začalo, když s vidinou lepších pracovních nabídek odešla na sklonku roku 2013 do Ameriky. Jenže místo pohádky na ni v cizině čekal hororový osud. Celých třináct dní byla nezvěstná, její blízcí o ní neměli jedinou zprávu a vše šetřila policie.

Nakonec se tmavovláska objevila ošklivě potlučená a s výpadky paměti v nemocnici. „Okradli ji, byla v šoku, podařilo se jí ale přes český konzulát zkontaktovat rodinu,“ prozradil pro web Super.cz její tehdejší partner, herec Miroslav Hrabě, který se objevil například v pohádce Nejkrásnější hádanka či v seriálu Gympl s (r)učením omezeným.

Teprve později sama modelka odtajnila, jaké další hrůzy má za sebou. Stala se totiž také obětí znásilnění. Není se tedy čemu divit, když po návratu do vlasti Bittóvá s podlomenou psychikou hledala útěchu v alkoholu. Posléze přišel rozchod s přítelem a nakonec i protialkoholní léčba na psychiatrii.

Po návratu z léčebny ale modelka začala pracovat v baru, a tak byla jen otázka času, kdy znovu začne pít. Pod vlivem alkoholu kráska dokonce vyváděla na veřejnosti – sprostě nadávala, válela se po zemi a skákala po stolech v hospodě.

Tehdy si Bittóvá zřejmě sáhla na samé dno. Postupem času se jí ale podařilo se přes traumatický zážitek přenést. Pomohla jí k tomu ostatně i nová láska „S přítelem Vladimírem jsem od srpna 2014. Podniká, naučil to i mě, takže mám vlastní solárko, obchod s oblečením a daří se mi skvěle,“ prozradila pro Super.cz Miriam.

Alkohol a psychické problémy podle jejích slov už patří minulosti, zásluhu na tom prý má i její partner Vladimír. „Byl mi velkou oporou, takže jsme spolu všechno zvládli. Už se ani nenapiju,“ dušuje se Bittóvá, která mimo jiné také prozradila, že se svým princem na bílém koni dokonce plánují svatbu. „Už jsem v pořádku. Jsem zasnoubená, podnikám a jsem šťastná,“ dodala Miriam pro Super.cz.

Fotogalerie
16 fotografií