Hned po zádušní mši za Jaruš, která proběhne dnes v kostele svatého Antonína Paduánského na Strossmayerově náměstí v pražských Holešovicích, hereččiny děti poženou Obermaierovou k zodpovědnosti za údajné poškození dobrého jména. „Co si to vůbec dovoluje říkat takové nehoráznosti o naší mámě?!“ řekl Blesku rozčilený syn zesnulé Jaroslav Hanuš (33).

Na justici se chce i se svými sestrami Bárou (29) a Klárou (37) obrátit i poté, co jim herečka vzkázala, že se s nimi před tribunálem bez obav utká. „Ani náhodou necouvneme. Aby někdo říkal o naší mámě, že se upila k smrti a že neuměla hrát?! Tak to promiňte, to by si nenechalo líbit žádné dítě!“ pokračoval rozpáleně Jaroslav, který má pocit, že se Obermaierová zbláznila.

„Jak může tvrdit o někom, kdo hrál v Činoheráku, že neumí hrát? Měla by si sáhnout do svědomí a uznat, že neumějí hrát především ti, kdo hrají v dnešních seriálech,“ vrací Jaroslav úder představitelce drbny Vilmy Nyklové z nekonečné Ulice. „Neříkám, že máma nikdy nepila, ale alkoholička nebyla. Rád si to s paní Obermaierovou řeknu u soudu,“ dodal.

Hvězda Ulice se jen usmívá. „Když bude soud, tak bude. Ráda zopakuji svá slova, za kterýma si stojím. A domnívám se, že pro mě bude svědčit mnoho lidí, včetně celého štábu Bastardů, ve kterých jsem s Jarkou hrála,“ reaguje Obermaierová.

Video
Video se připravuje ...

Obermaierová o Jaruš Hanušové (†66): Zničil ji rozvod a alkohol! David Turek, Jan Brunclík

Fotogalerie
9 fotografií