Jana Šulcová má za sebou několik těžkých životních situací, které musela zvládnout. Problémy začaly po revoluci, kdy ji po 20 letech opustil manžel Oldřich Vízner kvůli Vendule Křížkové. Jana rozvod nezvládla a začala pít. Alkohol ji dostal až na úplné dno a musela se jít léčit.

Po čase prodělala vážnou operaci, která se nepovedla, a tehdy se poprvé smrti podívala do očí. "Po jedné zkažené operaci jsem málem přišla o život, tehdy mi dávali pětiprocentní naděje. Smrt mi tančila kankán kolem postele. Ale já jsem si řekla: „Ne! Ne! Nezemřu! Musím přece vychovat děti!" prozradila OnaDnes.cz Šulcová. 

Podruhé dostala strach o život, když se jí v moři kolem nohy obmotal jedovatý had.

"Točila jsem v Indii a přes varování jsem vlezla do moře, kam se před monzunem stahovali jedovatí hadi. Samozřejmě jsem se jednomu z nich zalíbila a začal mi lézt po noze. Zažila jsem tehdy, co je to absolutní strach. „Mám doma devítileté a šestileté dítě, přece tady neumřu, musím se k nim vrátit!“ rozhodla jsem se a to mi dalo sílu nepohnout se a počkat, než had odleze pryč," zavzpomínala na děsivé okamžiky s tím, že vše zvládla díky své vnitřní síle a smíchu, který jí dodává spoustu energie.

Fotogalerie
7 fotografií