Hanušová byla známá vyznavačka černého humoru, a jako taková se často stávala i terčem vtipů svých kamarádů, recesistů Jiřího Lábuse, Oldřicha Kaisera či Petra Čtvrtníčka. A zatímco za éry televizního kouzelníka to byl humor sice svérázný, ale laskavý, v poslední době povážlivě drsněl.

Lábus se Čtvrtníčkem třeba po amputaci nohou Hanušové vyhlásili její nepotřebné boty. „Výtěžek půjde na invalidní vozík a třeba i na polohovací postel a další věci, které bude potřebovat,“ prohlásil Čtvrtníček. Botu se jim nakonec podařilo vydražit za krásných 10 500 korun. Na závěr za výtěžek poděkovala dojatá dcera Hanušové Klára.

Následně ovšem vtip dohnali až do extrému, když na internetu rozjeli kontroverzní fórky s uříznutou nohou. „Sehnal jsem Jarce nohu až z Ameriky,“ říká Čtvrtníček na videu s tím, že Lábus nohu přišije. Následně objednává pravou nohu, přestože Jaruš přišla o levou.

Video
Video se připravuje ...

Lábus se Čtvrtníčkem kupují Hanušové nohu! Youtube.com

Na doznívající vtipnost Hanušové, která před amputací nohou bojovala s alkoholismem, vzpomínají i diváci jednoho z jejích posledních improvizovaných divadelních představení, kdy za asistence Kaisera a Lábuse dvě hodiny seděla na jevišti, kouřila a jen se koukala na televizi…

 

 

Fotogalerie: Jaroslava Hanušová (25. 2. 1949 - 22. 2. …
27 fotografií