Už to vypadalo, že manželská krize je zažehnána a mlsný kocour Felix se na stará kolena vzpamatoval. S manželkou Dádou se na Česko Slovenském plese k sobě měli jako hrdličky, čímž vzbuzovali dojem, že je vše ve starých kolejích.

Ale ouha! Slováček se minulý víkend objevil na plese Mariánskolázeňských novin s milenkou Lucií Gelemovou. A rozhodně tam nezavítali omylem, ani se tam náhodou nepotkali. Muzikant prý koupil pro oba lístky a téměř celý večer s Lucií protančil. Jejich tance, kdy se k sobě tiskli, nešly přehlédnout. Zajímavým okamžikem byla také přehlídka svatebních šatů, která se v rámci plesu odehrála. Na co asi Lucie v tu chvíli myslela?

Je zřejmé, že Slováček to stále táhne na obě strany a své ženě veřejně ubližuje. Patrasová  jeho výlet zatím nekomentovala, ale je jisté, že za tohle ho doma nepochválí, a těžko říct, zda sdílí společné lože, nebo si Felix sbalil peřinu, polštář a skončil na divanu. Anebo je tu další možnost, o které se šušká, že totiž Dáda prostě přiznanou milenku svého muže prostě toleruje.

VŠE O DÁDĚ, FELIXOVI A JEHO MILENCE ČTĚTE >>> ZDE!!!

Ples novin a ZSO sklidil opět velký úspěch - 25.2.2016 from Marianskelazne.TV on Vimeo.

Fotogalerie
19 fotografií

Video
Video se připravuje ...

Patrasová a Slováček opět spolu? Felix na Valentýna Dádu odvezl z domu! David Turek,Tomáš Sovinský, Petr Soukup