Během náročných tréninků všichni soutěžící StarDance zhubnou. Přece jenom nejsou zvyklí na takový výdej energie, jaký během tance je. „Strašně jsem zhubl, deset kilo zmizelo ani nevím jak. A to při mé normální váze a výšce je fakt dost. Byl jsem kost a kůže. Po skončení soutěže jsem musel docházet na umělou výživu a pít sacharidové koktejly. A k tomu jsem samozřejmě hodně jedl,“ svěřil se Blesk.cz Gipsy.

„Mám normálně rychlý metabolismus, takže jím úplně všechno, ale tohle bylo už moc. Naštěstí rád vařím a jím, takže kila se rychle vrátila,“ dodal muzikant, který s manželkou Veronikou nechyběl na znovuotevření středověké krčmy Alche Mia. A tady si opravdu jídla užíval. Na jeho talíři pečenou kachnu střídaly vepřové výpečky nebo šunka od kosti.

I když si soutěž StarDance užíval a bere ji jako dobrou zkušenost, tak už by do toho podruhé nešel. „Okolo osmého kola už na všech byla vidět únava a ponorka. A to nejenom mezi soutěžícími, ale i štábem. Bylo to dlouhé a všichni se těšili na Vánoce,“ tvrdí Banga.

Fotogalerie
8 fotografií