Od té doby Eva sice nezanevřela na dvoukolové dopravní prostředky, ale prý jezdí již opatrněji, dokonce si i na skútru vystojí občas zácpu.

„Bylo léto, u Tančícího domu byla jako vždy zácpa, tak jsem chtěla jako vždycky prokličkovat. Toho řidiče jsem viděla, dokonce jsme se střetli pohledem. Jenže jakmile jsem se rozjela, stočil volant doprava – hodil mi tam »myšku« a srazil mě na zem,“ svěřila se s hrůzným naschválem Decastelo.

Řidič luxusního mercedesu se ani neobtěžoval moderátorce pomoci. „Byla jsem zaklíněná pod skútrem, sedřené celé tělo a pohmožděnou kyčel. Navíc jsem byla úplně v šoku, takže jsem ani nevolala policii, záchranku, nic. Nějací jiní řidiči mi pomohli mě zvednout, pak jsem odtlačila skútr k lavičce a jen tam seděla a zírala do prázdna,“ vzpomíná Eva s tím, že pán byl prostě asi jen naštvaný, že nemohl předjet kolonu.

Ani zranění a bolest ale moderátorku od silných strojů neodradila. Naopak. Přála by si větší motorku, jenže… má pořádnou smůlu, protože měří jen 158 cm! „Poté, co jsem se několikrát s velkou motorkou krásně položila na světlech na bok, protože jsem ji prostě neudržela, jsem to vzdala,“ řekla smutně. „Tak se na ty krásný stroje jezdím alespoň dívat. Každý rok jsem návštěvnicí Motosalonu, který se letos koná od 3. března v Brně,“ pozvala příznivce motorek Decastelo.

Fotogalerie
8 fotografií