„Paní Maciuchovou propustili o víkendu domů! Do nemocnice se vrátí na druhé kolo léčby za několik dní,“ řekl deníku Aha! zdroj z Radioterapeutické a onkologické kliniky ve Fakultní nemocnici Královské Vinohrady. Právě tam se oblíbená herečka léčí pod dohledem špičkových odborníků. „Bere to statečně, ale to víte, hodně ji to onemocnění rozhodilo,“ dodal zdroj z lékařského týmu deníku Aha!.

Problémy se zdravím se slavná profesorka Hejlová z nekonečného seriálu Ulice snažila dlouho před svými kolegy utajit. „Nikdo z nás v seriálu Ulice netušil, co se Haničce Maciuchové ve skutečnosti se zdravím děje! Moc mě to překvapilo,“ prozradila deníku Aha! hereččina seriálová kolegyně Jaroslava Obermaierová.

Maciuchová se ze seriálu rozhodla odejít po deseti letech vloni v červnu. Už tehdy se podle některých kolegů necítila dobře.

„Ona je taková opravdová dáma! Nikdy jsem nezažila, aby byla na někoho zlá, nebo aby dokonce někdy někoho pomlouvala. Vím, že se jí to teď vrátí a tu svini rakovinu porazí. Nepochybuji o tom ani minutu,“ dodala Obermaierová deníku Aha!.

 

Fotogalerie
6 fotografií