Zlobivý knoflík Jany Doleželová

Už tradiční ozdobou velkých plesů je nejkrásnější česká lékárnice Jana Doleželová (34), která přišla bez doprovodu. Hned na začátku ji bohužel trochu zradily šaty, když se zlomyslný knoflíček na zádech svévolně rozepnul. Protože Janě nešlo tuto „ústrojovou nekázeň“ opravit svépomocí, musela požádat o pomoc jinou z přítomných dam. Všichni ostatní se mezitím pokochali Janinými roztomile pihatými zády.

Průsvitné šaty Veroniky Chmelířové

Další z bývalých missek potěšila pořádně pánské oko. Její téměř průhledné šaty totiž daly vyniknout jejímu skvěle tvarovanému pozadí! Veronika Chmelířová tak právem sklízela obdivné pohledy můžu a poněkud závistivé pohledy dam.

Cestoval ztracený v motýlku

Na ples dorazil i slavný cestovatel Jirka Kolbaba, který procestoval snad každé místo světa a v rozhlasových relacích o tom velmi rád povídá. Jirku nicméně zradil motýlek, který se mu dlouho nedařilo zkrotit do požadované podoby. Naštěstí mu pomohly pohledné hostesky.

Princezna Pampeliška

O pořádný rozruch se postarala dáma, která dorazila v originálních pampeliškových šatech. Dámy se jistě budou přít o to, zda se podobná róba nehodí víc na maškarní bál, dotyčná nicméně svými šaty slavné Rudolfinum doslova rozzářila. Pokud bychom měli bodovat originalitu, dostává tahle kráska rozhodně jedničku!

Moderátor Matonoha přivezl do Prahy kus Brna

Moderátor Tomáš Matonoha v úvodním přivítání prohlásil, že Ples v Rudolfinu navazuje na věhlasný Ples jako Brno, který se koná v moravské metropoli. Prý do Prahy přivezli dobré jídlo a dobrou zábavu. Pak představil několik hvězd, které dorazily. Kromě výše zmiňovaných také Terezu Fajksovou, pražskou primátorku Adrianu Krnáčovou nebo herečku Miluši Bittnerovou.

Fotogalerie
16 fotografií