Snoubenci Miloš Kopecký a Jana Křečková se neobtěžovali o svém velkém plánu nikomu říct. Herec si mladou slečinku vybral v obci Křemže, kde měl chalupu a kam si také vozil své milenky.

Právě tam jednu z nich také pojal za ženu. „Ta budova za námi je bývalý místní národní výbor, kde se v roce 1965 Miloš Kopecký oženil s Janou Křečkovou,“ prozradil po letech od smrti Miloše Kopeckého kronikář Křemže František Sarauer v pořadu Očima Josefa Klímy.

Kopecký s Křečkovou svatbu utajili dokonce i před jejími rodiči. Když už bylo po všem, herec jim na poště nechal telegram. „Tak právě před chvílí v 10.00 v Křemži bylo dílo dokonáno. Děkuju za dceru. Zdá se býti dobrá,“ oznámil v něm. Nejspíš jim ale přinesl štěstí, manželství s Křečkovou Kopeckému vydrželo úctyhodných 30 let.

Vše o legendárním herci Miloši Kopeckém se dozvíte zde.

Fotogalerie
8 fotografií

Nechal nám tady na poště telegram tohoto znění: Tak právě před chvílí v 10.00 v Křemži bylo dílo dokonáno. Děkuju za dceru. Zdá se býti dobrá

Více na http://www.ahaonline.cz/clanek/zhave-drby/116958/tajna-svatba-milose-kopeckeho-73-misto-oznameni-poslal-telegram.html?utm_source=ahaonline.cz&utm_medium=copy