Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Nejhorší róby na ČS plese: Kožíšky z plyšáků, prosvítající tanga a manželka Jakubiska hrající si na Angelinu Jolie

/
  • Tyhle dámy hodně přešláply.
    15. února 2016 ● 19:33

    O módní přešlapy na Česko Slovenském plese v Obecním domě nebyla nouze. A postaraly se o ně i některé slavné dámy. Zpěvačka Kateřina Mátlová (36) si sice vybrala honosnou róbu, ale jaksi jí byla malá, takže to nevydržel zip na zádech, a vrcholem byla prosvítající bílá provázková tanga!

  • 1.

    Tanga Mátlové

    Mátlová měla při výběru šatů na ples v Obecním domě celkem šťastnou ruku, ale asi by potřebovala o číslo větší. Protože jinak by se jí na zadním díle neustále nerozjížděl zip. Největší faux paux byl výběr spodního prádla. Laciné provázkové kalhotky bílé barvy by měla veřejně spálit na Václavském náměstí!

    Šaty neměla Kate dopnuté a vrcholem byla bílá minitanga.
    Autor: David Kunrát

  • 2.

    Kožíšky z plyšáků

    Při pohledu na kožíšky Karolíny Krézlové a Barbory Mottlové nás napadá jediné, že své plyšáky z dětství stáhly z kůže.

    Karolína Krézlová
    Autor: David Kunrát

  • 3.

    Nafouknutá Kalivodová

    Lesklá saténová róba ze salonu Poner zbytečně zvětšila operní divu Andreu Kalivodovou. Černá barva sice zužuje, ale ne lesklý materiál v kombinaci se sametem. Škoda, jinak to Andree moc slušelo. 

    Andrea Kalivodová
    Autor: David Kunrát

  • 4.

    Retro Martiny Kociánové

    Moderátorka Martina Kociánová nikdy neoplývala vkusem, ale tyhle šaty z fundusu České televize si mohla odpustit nebo sáhnout po těch ze Silvestra 2007.

    Martina Kociánová
    Autor: David Kunrát

  • 5.

    Manželka režiséra Juraje Jakubiska Deana Horváthová chtěla být světová, tak zvolila model s vysokým rozparkem. Kdyby měla figuru jako Helen Mirren, tak jí její pokus o nožku ve stylu Angeliny Jolie odpustíme.

    Juraj Jakubisko s manželkou Deanou Horváthovou
    Autor: David Kunrát

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 14

Kecner: Vláda proletariátu tady NIKDY nebyla. Lidi jsou ve své podstatě stále stejní a situace využívají podle možnosti, vrozených schopnostíí a úodlei svého charakteru. Většina komunistů zahodila knížky a vrhla se na sponzorované podnikání, dnes by ale měli společnosti něco vracet. Zapoměli ???Nahoru se cpou stále stejné typy lidí. Slušní by se museli přemlouvat.

(21. 02. 2016 12:54)

carisima:  Já umělé kožešině tleskám......

(21. 02. 2016 12:50)

daity: Jsou to zrůdy, co chcete od mončičáků.Ty dvě čtyřnohý s rohama si myslí, že ještě ve svým věku něco chytnou.Ale nejvejš tak průvan.Z tohoto by jeden blil. Chlapi za prachy každou zrůdu prohlásí za krásnou. Z debilek jsou pak moderátorky a herečky a v hlavách mají, no vždyť víte co.

(21. 02. 2016 12:06)

asijo: Tak aby jsme si před tebou dávali pozor.

(16. 02. 2016 01:55)

kamii:  Gregorová a Jakubisková , bože to je nářez. Děvčata si myslí, že je jim o 40 let a o 50 kg méně ....strašné , nevkusné...opravdu odpudivé.

(15. 02. 2016 21:03)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy