I když si to dnes žádná z Jardových expřítelkyň nechce připustit, tak nebýt jeho, těžko by o nich bylo tak slyšet a těžko by dostaly šanci ať už pracovat v televizi, moderovat nebo sklízet ovoce na poli modelingu.

Jarda Jágr je pro každou holku prostě vstupenka do ráje! Copak si někdo pamatuje miss nebo vicemiss z minulého století? Nikdo. Ale vnadná vicemiss z roku 1996 Iva Kubelková byla Jágrovou první oficiální partnerkou a to se počítá. Díky Jardovi byl o ni zájem, naplno toho využila a dokázala se v showbyznysu prosadit. To samé se stalo i Andree Verešové nebo Inně Puhajkové.

I když to málokterá přizná, pravdou je, že bez Jágra by nikoho tolik nezajímaly. Příkladem za všechny je misska Lucie Kovandová. Ta jen u Jardy přespala a najednou byla v kurzu. „Dá se říct, že Jarda byla taková vstupenka do showbyznysu. Díky němu je najednou o mě zájem, mám práci jako modelka a tolik rozhovorů jako teď jsem jako Česká Miss World nikdy nedala,“ přiznala Lucka, která se s Jardou (respektive jeho bytem) zapletla loni po mistrovství světa v hokeji.

Poslední úlovek hokejového boha je opět členka z řad České Miss Veronika Kopřivová. Zatím se ke vztahu s Jarynem nevyjádřila, ale už teď je jasné, že bude horkým zbožím pro „píáristy“ pořádající party, křty a další akce...

Každopádně Jardovi jen vše nej!

Fotogalerie
41 fotografií