„Ve dvou se to lépe tančí,“ to je slogan Česko-Slovenského plesu, který se v sobotu večer odehrál v Obecním domě. Tento bál se stává jednou z nejprestižnějších společensko-kulturních akcí plesové sezony, a proto si ho nenechá ujít mnoho celebrit.

Muzikant Felix Slováček, který se na Česko-Slovenský ples nepřišel jen bavit, ale také pracovat – zahrát si –, chtěl mít v publiku manželku Dádu. Pozval ji a ona přišla. A co víc?! Páreček vypadal, jakoby veškerou vztahovou krizi zažehnal. Smáli se od ucha k uchu a Dádě to moc slušelo. Viditelně zhubla a šaty za statisíce z dílny návrhářky Beaty Rajské, které jí Slováček věnoval, jí padly jako ulité.

Dáda Patrasová a Felix Slováček
Autor: David Kundrát

Dáda Patrasová a Felix Slováček
Autor: David Kundrát

Slovenská modelka Andrea Verešová společenské akce nikdy nepodcení a své outfity si pečlivě vybírá. A ani tentokrát neudělala výjimku. Růžové šaty s hlubokým dekoltem a odhalenými zády, které modelce ušila Zuzana Černá, doplnila starožitnými šperky. 

Andrea Verešová
Autor: David Kundrát
Operní diva a také maminka Andrea Kalivodová odložila pro sobotní večer mateřské povinnosti a se svým manželem Radkem Tögelem vyrazili také do Obecního domu. Šaty zpěvačce ušili sourozenci Ponerovi tak, aby se hodily ke šperkům v hodnotě 3,6 milionu korun, které měla Kalivodová na sobě.
Andrea Kalivodová
Autor: David Kundrát

Jako bonbónek vypadala zpěvačka Celeste Buckingham, která si na ples oblékla růžové šaty poseté růžemi. Odhalila tak svá potetovaná záda – „nápady jsou neprůstřelné“, říká její kérka.

Tetování Celeste Buckingham
Autor: David Kundrát
Zpěvačka s sebou vzala svého nového přítele Matěje Vávru, kvůli kterému odkopla svého bývalého Martina Haricha. S Matějem se seznámila při porotcování v soutěži X Factor. On byl soutěžící, který bojoval o vítězství.
Celeste Buckingham s Matějem Vávrou
Autor: David Kundrát

Sympatická zpěvačka Monika Bagárová také nelenila a přijela z Brna, aby si mohla zaplesat a pobavit se. Něžná brunetka, která tráví mnoho času za oceánem se svým americkým přítelem, zvolila černé šaty, které toho neodhalovaly příliš nahoře, ale zato měly nekonečný rozparek, díky němuž byly vidět zpěvaččiny luxusní nohy. Dorazila se svým kamarádem a kadeřníkem v jedné osobě.

Monika Bagárová
Autor: David Kundrát
Monika Bagárová
Autor: David Kundrát
Na Česko-Slovenský ples dorazila cvičitelka Hanka Kynychová, která opět nezklamala a jako každý rok nechala mužskou společnost nahlédnout hluboko do svého výstřihu. 
Hanka Kynychová
Autor: David Kundrát
Herečka Hana Gregorová, vdova po herci Radku Brzobohatém, si ples také nenechala ujít. Do Obecního domu dorazila se svým hereckým kolegou a s jednou ze svých tří nejlepších kamarádek  – slovenskou supermodelkou Janou Šišolákovou.

Hana Gregorová
Autor: David Kundrát

Dorazila také Karolína Krézlová, která oblékla černé šaty s hlubokým výstřihem. Mimo jiné také potvrdila, že chodí s hercem a synem Bolka Polívky a Chantal Poullain Vladimírem. Ten však s kráskou na ples nepřišel.

Karolína Krézlová
Autor: David Kundrát
Moderátorka zpráv na Primě Gabriela Kratochvílová zazářila ve sněhobílé róbě. Že by se už pomalu připravovala na svůj svatební den, který se kvapem blíží? Doprovod jí dělal její snoubenec Filip Lašek.
Gabriela Kratochvílová
Autor: David Kundrát

Fotogalerie
44 fotografií