Oblíbený moderátor Honza Musil, který se proslavil před lety v pořadu Áčko, se začal na sociálních sítích objevovat po boku mladého, světlovlasého sympaťáka. Ten od nového roku nahradil jeho bývalého přítele fotografa Stefana Zachara. Podle informací Blesku je mladík dokonce Musilův soused.

Páreček svůj vztah evidentně nehodlá nikterak tajit. Honza Musil vyvedl mladíka na akci do muzea voskových figurín, kde nadšeně pózovali fotografům a obdivovali voskové výtvory. Dokonce se společně vyfotili s figurínou Meryl Streep na sociální síť. 

Není pochyb, že se spolu nový páreček nenudí. Muzeum voskových figurín totiž byla jedna z mnoha akcí, které dvojice společně podnikla. Vyrazili společně také například na hory užívat sněhu a pobavit se s přáteli. Sám moderátor na tohle téma moc sdílný není. "Je úsměvné, že každej chlap vedle mě je hned přítel," řekli Jan webu boyler.cz poněkud vyhýbavě. Novou lásku nicméně nevyvrátil.

 

 

Video
Video se připravuje ...

Moderátor Honza Musil: Jsem gay kvůli Křemílkovi s Vochomůrkou a Bolkovi s Lolkem! Petr Macek, Petr Soukup,Jan Jedlička, Markéta Reinischová

Fotogalerie
7 fotografií