Stále je jako sluníčko. Moderátorka Lucie Borhyová se i po tom, co si musela projít nepříjemnými chvílemi směje na všechny strany. Řídí se zkrátka heslem, že všechno zlé je pro něco dobré.

„Žádný rozchod není příjemný, obzvlášť když tam jsou děti. To je pochopitelné. Nikdy to není úplně fajn. Moje představa taky byla jiná. Že člověk stráví život s jedním partnerem a bude s ním mít děti. Bohužel se ty věci takhle dějí a přijímám je tak, jak jsou,“ uvede v pořadu Limuzína na Óčku Borhyová s tím, že s Michalem Hrdličkou spolu vycházejí skvěle.

Video
Video se připravuje ...

Lucie Borhyová v pořadu Limuzína Óčko

Navzdory tomu, že ztratila svoji lásku, novou nehledá. "Většinou jsem vždycky skákala z jednoho vztahu do druhého a myslím si, nebo cítím to tak, že by bylo správné dát tomu odstup,“ vysvětlí.

Čím ale moderátorka překvapí? Byla za svůj život celkem třikrát zasnoubená, ale ani jednou to nevyšlo. „Prostě jsem to tak necítila. Nejsem ten typ, že bych vyloženě chtěla zažít svatbu. Není pro mě v životě nejdůležitější,“ dodá oblíbená televizní moderátorka. Co dalšího na sebe prozradí, sledujte ve čtvrtek ve 21:45 na TV Óčko.

Fotogalerie
17 fotografií